AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2009, 16:16   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Uyanıklık mı? Sahtekarlık mı? Siz karar verin...
Uyanıklık mı? Sahtekarlık mı? Siz karar verin...

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir sahtekarlık olayı ortaya çıktı. İETT otobüsleriyle nasıl bedavaya seyahat ettiğini arkadaşına ballandıra ballandıra anlatan sahtekarın anlattıkları muhabiri şaşkına çevirdi. Olay şöyle gelişti...
Haberturk muhabiri Abdülkadir Şehirlioğlu ile, Beylikdüzü Migros durağından İETT otobüsüne binen bir kişi, Akbil basma sırasında şoförle tartışmaya girer.
Şoför, şahsın Akbil'inin boş olduğunu söyler ama karşı taraf normal geçiş yaptığında ısrarlıdır.
Uyanık adam, şoförü ikna etmek için Akbil'ini verir ve "İsterseniz bakın. Daha yeni 15 liralık doldurmuştum." Şoför bakar, gerçekten Akbil 15 liralık doldurulmuş ve bir kere basılmış.
Yolcudan defalarca özür diler.
AHLAKSIZLIK İTİRAFI
Arkalara doğru ilerleyen yolcu, boş koltuğa oturur ve yanındaki arkadaşına anlatmaya başlar. Bakın Allah'ın işine ki, tam orada muhabir Abdülkadir Şehirlioğlu vardır. Kurnaz vatandaş, cebinden bir Akbil daha çıkarır ve gösterir: "Biri boş, diğeri 15 liralık dolu ve bir kere basılmış. Boşu bastım, şoföre doluyu gösterdim. Bu şekilde 2 yıldır bedava işe gidip geliyorum." Bu sözlerin ardından ayda 150-200 lira kar ettiğini ballandıra ballandıra anlatır. Ahkam kesmeye hiç gerek yok. Yorum sizin!

Zaman

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-26-2009, 16:20   #2
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Tek kelime ile sahtekarlık ayıp ya utanmasıda kalmamış....
Alt 04-26-2009, 16:20   #3
Kullanıcı Adı
Zeynep
İnanamıyorum ya hadi bu dünyayı geçtim bu insanlar diğer tarafta ne yapacak acaba ?
Zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 16:23   #4
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Memlekette ne uyanıklar var ya da kendini uyanık zannederek haram yolla geçinenler. Tabiki bunların sonsuza kadar bu tavırlarını sergilemesi mümkün değildir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 16:27   #5
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Bunlarda utanma olmaz tarantula utanma olsaydı böyle bişey yapmaya kalkmazdı
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 16:33   #6
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
*AZRA* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlarda utanma olmaz tarantula utanma olsaydı böyle bişey yapmaya kalkmazdı

Haklısın azra benimki de laf

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)