![]() |
#1 |
![]() http://www.haber7.com/haber/20090429...oldu-VIDEO.php Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Hakan Şükür, Doğu ve Güneydoğu'da izlenme rekorları kıran TRT Şeş'in spor programına konuk oldu. ![]() Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Hakan Şükür TRT Şeş'e konuk oldu. Hakan Şükür, Doğu ve Güneydoğu'da izlenme rekorları kıran TRT ŞEŞ'in spor programına konuk oldu. Çekimler için Diyarbakır'a gelen Hakan Şükür, "Çanakkale'de Kürt kardeşlerimizle birlikte sırt sırta omuz omuza vererek savaştık. İlkemizin her alanında birlik beraberlik içinde güzel şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah olumlu olur." dedi. TRT ŞEŞ'te her hafta Salı günü saat 21:00'de yayınlanan Şeva Futbole (Futbol Akşamı) programının bu haftaki konuğu Kral Hakan Şükür oldu. Çekimler için Diyarbakır'a Gatasaray'ın ve Milli Takım'ın efsanevi golcüsü Hakan Şükür, Şeva Futbole'ye (Futbol Akşamı) konuk oldu. TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde TRT ŞEŞ Haber ve Spor müdürü Cumali Çaygeç tarafından karşılanan Hakan Şükür burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arkadaşı Galatasaray'ın eski futbolcusu Mehmet Gönülaçar'ın programına konuk olmak için Diyarbakır'a geldiğini anlatan Şükür, "Diyarbakır'a futbol programı için geldim. Burada çok sevdiği dostlarımı gördüm. Diyarbakırspor'da oynayan Coşkun, Fevzi ve Teknik Direktör Coşkun Demirbakan gibi değer verdiğim dostlarımı gördüm. Galatasaray Paf Takımı'ndan arkadaşlar vardı onlarla görüştüm." diye konuştu. "TRT ŞEŞ sayesinde Kürt arkadaşlarımıza sporda bildiklerimizi ve neler düşündüğümüzü anlatacağız. Onların huzurlarına çıkacağız inşallah iyi geçer." diyen Şükür, Kürtçe bilmediğini ancak programın açılışında Kürtçe bir iki kelime söyleyeceğini kaydetti. KONUŞMASINA KÜRTÇE BAŞLADI: TRT-ŞEŞ SER XEREBE TRT Şeş'ı çok olumlu ancak biraz geç kalınmış bir gelişme olarak gördüğünü anlatan Şükür, "Ama mevcut durumlar neticesiyle bugünlere denk geldi. Çok değerli bir yatırım olduğunu düşünüyorum. TRT'ye ayrıca teşekkür ediyorum. TRT bunun gibi çok farklı ülkelere hitap eden farklı kanallar açtı. Türk'ün gücünü çok farklı yerlerde çok güzel şekilde dile getiriyor. Bugün hoşuma giden bir tablo var. İnşallah artarak devam eder." ifadelerini kullandı. Kürtçe bilmediğini ancak programda çok değerli bir Kürt arkadaşının bulunduğunu anlatan Şükür, "Mehmet Gönülaçar var, benim Galatasaray'dan değerli bir kardeşim. Senelerce aynı odayı paylaştık. Buna benzer örnekler tarihten vererek gösterebiliriz. Çanakkale'de Kürt kardeşlerimizle birlikte sırt sırta omuz omuza vererek savaştık. İlkemizin her alanında birlik beraberlik içinde güzel şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah olumlu olur." diye konuştu. Programın çekimleri için kamera karşısına geçen Hakan Şükür, konuşmasında Kürtçe, "TRT-Şeş ser xerebe (TRT 6 hayırlı olsun)" dedi. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|