AK Gençliğin Buluşma Noktası
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig

Stil
Seçenekler

Alt 04-29-2009, 13:04   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Hakan Şükür, TRT Şeş'e konuk oldu
Şükür, TRT Şeş'e konuk oldu

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Şükür, Doğu ve Güneydoğu'da izlenme rekorları kıran TRT Şeş'in spor programına konuk oldu

Çekimler için Diyarbakır'a gelen Hakan Şükür, "Çanakkale'de Kürt kardeşlerimizle birlikte sırt sırta omuz omuza vererek savaştık. Ülkemizin her alanında birlik beraberlik içinde güzel şeyler yapmak istiyoruz. Sporda da kardeş olduğumuzu herkese göstermeliyiz. İnşallah olumlu olur." dedi.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'daki eski takım arkadaşı Mehmet Gönülaçar'ın programına konuk olmak için Diyarbakır'a geldiğini anlatan Hakan Şükür, "Diyarbakır'a futbol programı için geldim. Burada çok sevdiğim dostlarımı gördüm. Diyarbakırspor'da oynayan Coşkun, Fevzi ve Teknik Direktör Coşkun Demirbakan gibi değer verdiğim dostlarımla hasret giderdim. Galatasaray PAF takımından arkadaşlar vardı, onlarla görüştüm." diye konuştu. Daha sonra programın çekimleri için kamera karşısına geçen Hakan Şükür, konuşmasında Kürtçe, "TRT-Şeş ser xerebe (TRT 6 hayırlı olsun)." şeklinde konuştu

29.04.2009 yeni şafak

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-29-2009, 14:23   #3
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Hoşgelmiş
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-29-2009, 14:42   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kral çok güzel ve doğru işlere imza atmaktadır.Başbakanımız Hakan Şükür'ü biran evvel siyasette çekmesi gerekiyor,samimi ve dürüst davranışları ile ülkemize çok güzel hizmetler getireceğine inanıyorum.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
hakan, kürtçe, şükür

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)