04-24-2009, 17:08 | #1 |
Galatasaray'ı ADAMDAN saymadılar
Galatasaray'ı ADAMDAN saymadılar
[LİNK] UEFA Kupası'nın İstanbul'a teslimindeki barkovizyonda Galatasaray'ın ve Terim'in adının geçmemesi dikkat çekti. TFF Başkanı Özgener, "Filmi hazırlayan UEFA yanlış yaptı" dedi.. Finali 20 Mayıs'ta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası İstanbul'a geldi. Esma Sultan Yalısı'ndaki devir teslim töreni için hazırlanan filmde Franz Beckenbauer'den Dick Advocaat'a kadar birçok ünlü spor adamının ve kupa kazanan takımın görüntüleri yer alırken, Türkiye ve Galatasaray'dan sadece Hakan Şükür 1-2 saniye göründü. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Şükür'ün görüntüsü büyük alkış alırken, kupayı kazanan tek Türk takımı Galatasaray'dan ve tek Türk teknik adam Fatih Terim'den hiç bahsedilmemesi tepki çekti. Organizasyona tören başlarken gelen Fatih Terim, resepsiyon öncesinde ve sonrasinda ise yer almadi. "FANTASTİK FİNAL" UEFA Başkanı Michel Platini, "20 Mayıs'ta fantastik bir final olacağına eminim. Harika ve çok ses getirecek bir gece yaşayacağız" derken UEFA Kupası'nın yeni statüsüyle güç kazanacağını sözlerine ekledi. Türkiye'nin 2016 adaylığı için "Polonya ve Ukrayna düzenleyebildiğine göre bunu her ülke kazanabilir" diyen Platini, "Dört yıl içinde İstanbul'da Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası finalleri yapılıyor. Bunu başarmak için çok önemli bir asbaşkan olmak lazım" diyerek Şenes Erzik'i övdü. BİZ HATIRLATALIM! UEFA Kupası, 15 kilo ağırlığında ve saf gümüş... Yüksekliği 65, genişliği 33, derinliği 23 santimetre. Kupa Milano'daki Bertoni atölyelerinde tasarlandı. UEFA, Türkiye'deki final öncesi Türk takımının başarısını görmezden geldi ama, SABAH tarihi başarıyı unutmadı! Murat Özaydınlı: Yapılan çok ayıp! F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı da barkovizyon sonrası Galatasaray ve Terim'in görüntülerinin olmaması hakkında "Çok ayıp" yorumunu yaparken, bu görüşü Terim'e de ilettiğini söyledi. Özaydınlı, Türk bürokrasisine de sitem ederek "Her işi kendimiz yapıyoruz. Ama devletten, bir teşekkür mektubu gelmedi. Stadımızın adında 'Fenerbahçe' ifadesinin kullanılmasını zor sağladık" dedi. Mahmut Özgener: Ben de şaşırdım TFF Başkanı Mahmut Özgener, barkovizyon gösterisi sonrası "Neden Galatasaray görünmedi?" sorusuna "Filmi ilk defa burada izledim. Çok şaşırdım. Herkes federasyonu suçlayacak. Ama filmi UEFA hazırladı" dedi. Özgener, Feriye'deki imza töreninden sonra ise "Türkiye, Avrupa'da 50 defa kupa kazanmış bir ülke değil. Üstelik bu sene UEFA finali İstanbul'da yapılıyor. Galatasaray'ın filmde yer almaması yanlış" açıklamasını yaptı. En son Haber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-24-2009, 17:14 | #2 |
Terbiyesizlik etmişler,hadlerini aşmışlar lakin bir gerçeğide idrak etmek zorundayız..Başarılar sürdürülebilir başarılarla taçlandırılmadığı sürece başarı değildir..!
|
|
04-24-2009, 17:29 | #3 |
Evet, BUGÜN tv'de UEFA Kupasının getirilmesiyle ilgili bi haber geçti, Kadir Topbaş'ın konuşması felan verildi sonra o tanıtım videosunda Uefa'nın tarihinden kesitler sunuldu dikkat ettim Galatasaray yeri daha çok olur heralde diye ama hiç gelmedi..
Sonra kapattım hemen zaten Vadi'nin reklam arasıydı durmamıştım pek üstünde (: |
|
04-24-2009, 18:17 | #4 |
çok ayıp ve terbiyesizlik etmişler
|
|
04-24-2009, 22:34 | #5 |
Türkiye 2000 yılında Milenyum UEFA kupasını kazandı. Arsenal' den sakatlık ve kırmızı kartlara rağmen penaltılarla kupayı alan Fatih Terim ve futbolcuları bize bir ilki yaşattılar.
Türkiye' nin nasıl büyük bir sevinç yumağı olduğunu hatırlayalım. Yabancı gazeteler bile Osmanlı' ya gönderme yaparak ruhumuzu okşayan manşetler atmışlardı. Bu başarıyı ortaya koyanları hakkıyla değerlendirip ödüllendirememiş, tekrarını özendirici, teşvik edici kararlar alamamıştık. Galatasaray' ın bile bu başarıyı kazananları maalesef adeta cezalandıran tavır içine girdiğini üzülerek görmüştük. Bugün de görmeye devam ediyoruz. Düşünün Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Arif Erdem, Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve arkadaşları bu başarının ardından birer birer kulüpten kopartıldılar. Galatasaray'ın hala iki yakası bir araya gelmiyor. 23 Nisan'ı kutladığımız 2009' un perşembe günü Esma Sultan yalısında da dramın, ayıbın, vefasızlığın, sevgisizliğin devam ettiğini üzülerek yaşadım. UEFA kupası Türkiye' de. Anlamlı bir gün seçilmiş. Özenle kupa tarihi belgeseli hazırlanmış. Kupayı kazanan kulüpler, teknik adamlar, kaptanlar birer birer ekrana geliyor. Haklı olarak ilk defa kazandığımız bu kupanın en azından finali münasebetiyle gözümüz Galatasaray kulübünün logosunu, Fatih Terim hocamızı, Hakan Şükür' ü, Parken stadı'nda ki sevinci arıyor. Sadece Hakan Şükür' ün resmi görününce salonda alkış yağmuru kopuyor. Ancak Nisan yağmuru gibi kısa sürüyor. Fatih hocamız yok. Galatasaray kulübü yok. Kupa töreninde diğer Fatihimiz, Fatih Tekke' de yok. Zenit kulübü veya UEFA gurbette Zenit' e kupa kazandıran Fatih Tekke'mizi getiremez miydi? Organizatörler, futbol federasyonu, kulüpler birliği bunu sağlayamaz mıydı? Tören bitince UEFA protokol yetkilisi İtalyan' ı haklı olarak haşlayan Fatih hocam' a ayıp edilmiştir. Bu ayıp, ayıp edilerek seyredilmiştir. UEFA kupası 2009 finali ki son finaldir. En azından bir özür dilenmeli, Fatih hoca, Hakan Şükür, Galatasaray takımı, Fatih Tekke finale davet edilip onore edilmelidir. Bu ayıp kiminse bilinmelidir. Bu ayıbın gölgesinde UEFA adı tarihe gömülmelidir. Mehmet ŞEYHO / Samanyolu Haber TV spor müdürü http://spor.samanyoluhaber.com/h_348...in---izle.html |
|
04-25-2009, 12:30 | #6 |
pes yani , bu habere böylemi başlık atılır bu habere bu başlığı herkim atmışsa anlaşılan onunda içi o gevurlardan farklı değil..çünkü aynı çekememezlik göze çarpıyor galatasaraya karşı
|
|
04-25-2009, 13:05 | #7 |
doğru,Başlık birazdaha titizlikle yazılsa takdir edeceğim protesto bölümünde olmasından ötürü
|
|
04-25-2009, 13:07 | #8 |
elın ejnebileri hep bıseler yapıyorlar bız yapsak bıse dunya yerınden oynuyor ama
|
|
04-29-2009, 17:50 | #9 | |
Alıntı:
Geçen sene şaha kalkan fener bu sene avrupada rezil oldu. Aynı şey ;) |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
gs, kupa, uefa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|