AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-30-2009, 02:04   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bülent Orakoğlu’ndan şok iddia
Bülent Orakoğlu’ndan şok iddia

1997'de Ergenekon'un PKK'yı yöneten ayağına ulaştıklarını söyleyen Orakoğlu, "İşin üzerine gitmeye kalkınca görevden alındık" dedi.
1997'de Ergenekon'un PKK'yı yöneten ayağına ulaştıklarını söyleyen Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Orakoğlu, "İşin üzerine gitmeye kalkınca görevden alındık" dedi...

Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu, Ergenekon-PKK ilişkisi üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonların bir bütünün parçaları olarak değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Orakoğlu, Ergenekon-PKK operasyonlarıyla ilgili olarak "Ülkede huzursuzluk ve kaos yaratan odaklara karşı savaş başlatıldı" dedi.

KCK operasyonunun, Ergenekon'un PKK ayağının ortaya çıkacağına dikkat çeken Orakoğlu, "Devrimci Karargah örgütü PKK'nın taşeronudur" diye konuştu. 1997'de Ergenekon'un PKK ayağına ulaştıklarını söyleyen Orakoğlu şunları söyledi:

Görevden alındık

"1997'de Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı döneminde, o zaman Bursa Cezaevi'nde yatan ve örgütün cezaevleri sorumlusu Sabri Ok ile Abdullah Öcalan arasında yapılan konuşmaları tespit etmiştik. TSK içine sızmış, önemli görevlerde bulunan bir grubun, PKK'nın Avrupa sorumlularıyla gidip görüşme yaptığını ve bu görüşmelerde federasyon gibi, köy koruculuğunun kaldırılması gibi birtakım istekleri konuştuklarını belirlemiştik" dedi.

"Bu, Ergenekon'un PKK ayağını yöneten beyin takımına ulaşmak demektir" diyen Orakoğlu şöyle devam etti: "Aracılık işlerini Selim Okçuoğlu adlı HADEP yönetim kurulu üyesi avukat bir kişi yürütüyordu. Görevden alınmadan bir hafta 10 gün önce Hanefi Avcı ile durum değerlendirmesi yaptık. Bu şahsı alma kararı almıştık. Bu işin üzerine gidecektik ama biz görevden uzaklaştırıldık o süreç içerisinde."


Bugün

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım