AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-30-2009, 18:01   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart KORKUNÇ BAĞLANTI ORTAYA ÇIKTI
Ergenekon Terör Örgütü iddialarıyla ortaya çıkan illegal yapılanmanın diğer terör örgütleriyle bağlantı içinde olduğu, onları yönettiği ileri sürülmüştü.




İşte bunlardan biri de terör örgütü Hizb-ut Tahrir ile olan ilişki. Asrın Davası'nın ek delil klasörlerindeki belgeler çok önemli iddialar barındırıyor.

Asrın Davası'yla birlikte, yasadışı Ergenekon örgütünün, kendi amaçları için naylon terör örgütleri ürettiği, ve yine, terör örgütlerini kullandığı ortaya çıkmıştı. Hatta bunu yazılı hale getirip, "Panzehir" adını verdiği belgede, kayda geçirdiği yazılmıştı. İşte bunu anlatan delillerden biri olduğu iddia edilen belgeler Asrın Davasının klasörleri de yer alıyor. Raporun başlığı, "Ergenekon Terör Örgütü, Hizb-ut Tahrir Örgütü Bağlantısı"

Raporda, Ergenekon, Hizb-ut Tahrir arasındaki ilişkiye net örnek veriliyor. Hatta şeması gösteriliyor. İşte bu da o şema. Şema'da, Levent Ersöz'le yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıkan SESAR isimli kuruluşun başkanı İsmail Yıldız'ın, 4 Hizb-ut Tahrir üyesi ile telefon irtibatı olduğu ifade ediliyor. En başta Kirami Küçükada isimli kişi var...Küçükada'nın, yasadışı Hizb-ut Tahrir'in eylemine katıldığı gösteriliyor...

İşte İsmail Yıldız'ın telefon irtibatı olduğu ileri sürülen isimlerden biri daha. Uğur Kankur. Bir diğer isim de İsmail Görpüz...Bütün bunlar resimlerle gösteriliyor.

Bir başka Ergenekon Terör Örgütü iddiaları sanığı Emekli Binbaşı Fikret Emek... Onun da Sedat Temiz isimli Hizb-ut Tahrir üyesiyle telefon irtibatı içinde olduğu ileri sürülüyor. İşte bu görüntü de Temiz'in yasadışı örgütün eylemindeki görüntüsü.

Kanser hastalığı tahliye edilen ve daha sonra hayatını kaybeden Kuddusi Okkır'ın da, Hizb-ut Tahrir üyesi olduğu söylenen Mustafa Türker Güvenle telefon irtibatı içinde olduğu ileri sürülüyor.

"Yasadışı Ergenekon Yapılanması ile Terör örgütü Hizb-ut Tahrir arasında bağlantı var" iddiası sadece bunlarla sınırlı değil.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan teğmenlerden Mehmet Ali Çelebi'nin, Hizb-ut Tahrir üyesi olduğu iddia edilen Süleyman Solmaz'la telefon irtibatının olduğu öne sürülüyor. Bunun örnekleri veriliyor. İşte Süleyman Solmaz'ın Çelebiye'ye attığı mesajlardan biri:

Mehmet Ali Çelebi de Solmaz'a mesajlar atmış. Çelebi'nin, Solmaz'a yolladığı mesajlardan biri aynen şöyle:

Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin, bir başka ETÖ iddiaları tutuklusu Neriman Aydın'ın evinde toplantılar yaptığı ortaya çıkmıştı. Neriman Aydın'dan da "Hizb-ut tahrir" isimli belgenin ele geçirildiği gündeme gelmişti.



Samanyoluhaber

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım