AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-01-2009, 12:05   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Şivan'a polisten tutuklama!
Samanyolu'nun çok izlenen dizisi 'Tek Türkiye'nin Şivan'ı Süleyman Karadağ, oynadığı 'terörist' karakteri yüzünden sık sık ilginç olaylar yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenler Otogarı'nda polisler tarafından etrafı çevrilen Karadağ, ekibin kelepçe takmak istemesiyle şoke oldu.
Heyecanlanan oyuncu, polislerden birinin gülmeye başlamasıyla kendisine şaka yapıldığını fark etti. Konya'da çekilen dizinin, set arasında ziyaretçilerle sohbet eden Karadağ, "Memur arkadaşlardan biri Karslı olduğumu öğrenince böyle bir şaka yapmış. Daha sonra bu şakayı tekrarlayanlar oldu. Ama yutmuyorum." diyor.
Süleyman Karadağ, nam-ı diğer Şivan'ın başına gelen tek olay bu değil. Çekimleri izlemek için Konya'ya gelen bir izleyiciyle aralarında geçen konuşmayı şöyle anlatıyor: "Türkiye'nin dört bir yanından insanlar geliyor. Ege Bölgesi'nden gelen Ayten adlı bir izleyici bana, 'Benim adım Ayten. Siz dizide Ayten karakterini canlandıran oyuncuya, 'Eyten' diyorsunuz. Eşim ve mahalleli de bana 'Eyten' demeye başladı. Lütfen artık böyle demeyin!' dedi." AYDIN HIZLICA-KAZIM PIYNAR, KONYA Tek Türkiye'de sürpriz var Dizide Şivan'ın Kur'an-ı Kerim okunmasından etkilenmesi, bir çocuğunun olduğunu öğrenmesi izleyicide de merak uyandırdı. Bu konuda bazı ipuçları veren Karadağ, dizide hidayete ererek Allah'ı tanıyacağını söylüyor. Dila Hemşire'ye olan aşkını da anlatan Karadağ, "Şivan, Allah'ı bulduktan sonra itirafçı olacak. Vatanseverliği seçecek. Tarık aracılığı ile terör örgütünün her türlü bilgisini güvenlik güçlerine aktaracak." diyor.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-01-2009, 12:07   #2
Kullanıcı Adı
NS
oyunculuğu iyiymiş demek ki
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 12:12   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Gülümseten olaylar bunlar... Gerçekten Tek Türkiye Allah'ın izniyle daha nice nice başarılar elde edecektir İnşaAllah...
Alt 05-01-2009, 12:41   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Dün akşamki bölüm muhteşemdi yine.Özelikle şivanın özüne dönmesi dizi sevenleri için önemli bir gelişme
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 16:09   #5
Kullanıcı Adı
Zeynep
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün akşamki bölüm muhteşemdi yine.Özelikle şivanın özüne dönmesi dizi sevenleri için önemli bir gelişme
evet
Zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 16:15   #6
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle..:utandım:
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
samanyolu, zaman, şivan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)