![]() |
#1 |
![]() Rehn, Türkiye-AB müzakereleri çerçevesinde 3 yeni başlığın daha açılacağını söyledi. İşte yeni açılan başlıklar..
Avrupa Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn, Türkiye ile devam edilen üyelik müzakerelerinde üç yeni başlığı açmaya hazırlandıklarını belirtti. Olli Rehn, Alman Die Welt gazetesine yaptığı açıklamalarda, bu başlıklardan ikisinin Haziran ayına kadar açılabileceğini, bunların da büyük olasılıkla vergi ve sosyal politika alanlarında olacağını bildirdi. Rehn, üçüncü müzakere başlığının ise enerji olduğunu söyledi stratejikboyut.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunların Türkiye yi alacağı felan yok...
Sadece bişeyler isteyip dururlar..taviz vermeyelim yeter... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tam üstüne bastın bence bizim hükümetimiz hiç itibar etmeyecek ama hem onu kullanarak cuntaya darbe vururyor hem özgürlükleri çoğaltıyor (bu sayede imamhatip ve başörtüsüde olacak inşallah) hemde chpyi susturma şansı oluyor(hoş onlar anlamıyorda)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet avantajlarını kullanmak lazım yani akıllı hareket etmek...
CHP ye gelince boşverin onu kendi hali,nmde garibim...(: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() boş veriliyor zatende hani onlar atatürkçüya hani atatürkte çağdaş medeniyetler seviyesine yükselin demişya o yüzden hani sen atatürkçüydün atatürk bunu istemiş deniliyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Atatürkçü felan değilller...Valla ben onlardan daha atatürkçüyüm.. Ben sadece onlara gülüyorum...Hallerine..İnananlara da acıyorum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|