AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 05-02-2009, 10:26   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Talking Alex: Bu Kupa'nın yenisini istiyoruz...
Alex de Souza, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile 13 Mayıs'ta yapacakları final maçı için kazanacağız dedi...

Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe dergisinin mayıs sayısında yer alan röportajında, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi vereceklerini hatırlatarak, yıllar süren kupa hasretini bu kez sonlandıracaklarını savundu.

Elinde kupayla dergiye poz veren Alex, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe camiasının uzun süredir bu kupaya hasret olduğunu biliyorum. Benim de Fenerbahçe'de olduğum 5 sezonda da bu özlem sürdü. 5 sene içinde iki kere final onadık ve maalesef ikisini de kaybettik. Bu sene tekrar finaldeyiz. Bu kez başarmak istiyoruz. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün taraftarının artık daha fazla beklememesi gerekiyor. Bu kadar yaklaşmışken elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu sefer kupayı almalıyız.''

AA

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-02-2009, 15:23   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
Kupayı tabi ki Beşiktaş alacak bu bariz ortada olan birşey fenerbahçe'yi yenmeyeni dövüyorlar Alex o kupanın yenisini ancak rüyasında görür :D
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2009, 15:25   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Gölge Siz yenemediniz bizi kim dövdü sizi .Habire dayak yiyiyorsunuzdur. :D:D
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2009, 15:29   #4
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gölge Siz yenemediniz bizi kim dövdü sizi .Habire dayak yiyiyorsunuzdur. :D:D
Burada konumuz Türkiye Kupası objektif ikidebir ısıtıp ısıtıp kadıköy'de ki galibiyeti getirmeyin önümüze başka birşey bildiğiniz yok zaten bana Türkiye kupasından bahset bu kupayı en çok alan takım kim şimdi ki finalde favori kim kandırmayın kendinizi:D
Alt 05-02-2009, 15:33   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Burada konumuz Türkiye Kupası objektif ikidebir ısıtıp ısıtıp kadıköy'de ki galibiyeti getirmeyin önümüze başka birşey bildiğiniz yok zaten bana Türkiye kupasından bahset bu kupayı en çok alan takım kim şimdi ki finalde favori kim kandırmayın kendinizi:D
Ben öle birşey demedim ki zaten sizin yorumunuzdan yola çıkarak ben bu yorumu yaptım.
Kendi yorumunuzu bi okuyun Türkiye kupasıyla alakası var mı ?
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2009, 15:59   #6
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben öle birşey demedim ki zaten sizin yorumunuzdan yola çıkarak ben bu yorumu yaptım.
Kendi yorumunuzu bi okuyun Türkiye kupasıyla alakası var mı ?
Hangi yorumdan bahsediyorsun bence senin yazdığın ikinci yorumun Türkiye kupası ile alakası yok dikkatli okumanı tavsiye ederim yoksa benim ilk yorumum konuyla alakalı senin ikinci yorumunun konuyla alakası yok olay bundan ibaret ...
Alt 05-02-2009, 16:05   #7
Kullanıcı Adı
LeyaL
Alex ne derse tersi oluyor (:

İnşAllah bu sefer tutar da alırız kupayı..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)