AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-03-2009, 23:52   #1
Kullanıcı Adı
Gökmen
Post Başbakan Erdoğan, Üsküdar Nikah Sarayı'nı Açtı...
Başbakan Erdoğan, Üsküdar Nikah Sarayı'nı Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nı Hizmete Açtı. Erdoğan Daha Sonra Burada Kıyılan Bir Nikahta Gelinin Şahitliğini Yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nı hizmete açtı. Erdoğan daha sonra burada kıyılan bir nikahta gelinin şahitliğini yaptı.

Salacak'ta yapımı tamamlanan nikah sarayının açılışına Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, eski Belediye Başkanı Mehmet Çakır ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Erdoğan, Üsküdar'ın daha modern ve daha gelişmiş bir nikah salonuna kavuştuğunu belirtti. Nikah sarayının açılışını yapacağını söyleyen Erdoğan hem de burada bir arkadaşının çocuğunun nikahına katılacağını dile getirdi.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından kurdele kesilerek nikah salonun açılışı gerçekleştirildi. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile beraberindekiler daha sonra Buket Dizdar ile Ahmet Töz çiftinin nikah törenine katıldı.



(CİHAN)

 

Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi