![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
Sevgili Abdullah, enlerinde yer verdiğin için teşekkürler.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#32 |
![]() En Ciddi Üye: Adem Etyemez,özgün irade
En Karizmatik Üye: ![]() En Efendi Üye: AdemEtyemez,demir_ex,FarukArslan,alem-i ervah En iyi Yorum yapan Üye: AdemEtyemez,gökmen eyvallah kardeşim teşekkür ederim |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() En Fanatik Üye: mechul,azra,ak_kelebek,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() En Aktif Üye: Meçhul,ishakyılmaz
En Yardımsever Üye:bur-AK En Ciddi Üye: yalçın karaca,ishakyılmaz,abdullah kaç,farukarslan. En Çok Rastladığınız Üye: meçhul,bur-AK,reyAkbay En Fanatik Üye: Meçhul En Tatlı Başbelası üye: duyguseli ![]() En Geveze Üye: Muhalifler. En Karizmatik Üye:Ümit-AK En Kibar Üye: ishakyılmaz,yalçınkaraca,Ak-Kelebek,bur-AK En Komik Üye: Meçhul En Daimi Üye: ishakyılmaz,meçhul En Paylaşımcı Üye: Meçhul En Sevimli Üye: neşe En Sinirli Üye: Meçhul En Heyecanlı üye: Meçhul En Sabırlı Üye: ishakyılmaz,farukarslan,yalçınkaraca En Sakin Üye: ishakyılmaz,yalçınabi. En iyi İmza: siyahgül 07 En iyi Kullanıcı Adı: Bulamadım ![]() En Efendi Üye: Farukarslan,ishakyılmaz,bur-AK En Muhalefet üye: Meçhul ![]() En Bilimsel üye: Farukarslan. En Tekrarcı üye: Muhalifler. En Milliyetçi üye: türk_of_the_TOON En Özgürlükçü üye: Cerrah En Aykırı üye: Yok. En iyi Yorum yapan Üye: yalçınkaraca ! ve ishakyılmaz. En Kendine güvenen Üye: Farukarslan,ishakyılmaz,duyguseli En Anlaşılamaz üye: Gencdadaslar En Anlaşılır üye:yalçınkaraca,ishakyılmaz. En Yeteneğini yansıtan üye: Farukarslan ve Ben. ![]() Enlerimde olmayanlar kırılmasınlar. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() En Karizmatik Üye:
![]() En iyi Yorum yapan Üye: AdemEtyemez,gökmen ALLAH c.c razı olsun canım kardeşim benim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#37 |
![]() En Anlaşılamaz üye: Gencdadaslar
karansar olmuş ![]() ![]() |
|
![]() |