![]() |
#1 |
![]() Ardahan'da sabah saatlerinde havada oluşan toz bulutu yağmurla birleşince şehre çamur yağdı.
Ardahan'da il genelinde etkili olan sağanak yağışın ardından vatandaşlar sokaklarda her yeri kuşatan çamurla karşılaştı. Şehir merkezinde araçların üzeri ve kaldırımlar çamurla kaplandı. Esnaf, işyerlerinde oluşan çamuru temizlerken, sürücüler ellerinde cam silicileri ile araçlarını kaplayan çamuru temizlemeye çalıştı. Vatandaşlar, toz bulutunun nereden gelmiş olabileceği yönünde ilginç açıklamalarda bulundu. Kimi vatandaşlar Güneydoğu'yu kaplayan toz bulutunun rüzgâr nedeniyle Ardahan'a ulaştığını belirtirken, kimi vatandaşlar da, "Mardin'de 44 kişiyi katliam ettiler. Yapılan zulüm buraya kadar gelmiş. Bu tür zalim davranışların artık son bulmasını gerekir." şeklinde neden açıkladı. zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() seslülenip cıkıyorsun dışarıya bir de camur yağmur yağar ıslandım diyemem kirlendim diyebilirmiyim:utandım:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eee tabi.. Haliyle biraz öyle olacaktır..: D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mersinde gecen sene camur yağmur yağdı pazar günüydü arabayı temizledik yıkadık misafirliğe gidek dedik 30 dk sonra hava saten bozukdu bir yağmur yağdı derken camur yağdı beyaz olan arabamız camur lekesi vurdu
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Öylemi: D
Yazık olmuş.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |