05-06-2009, 04:33 | #1 |
Kral TV Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
15. Kral Müzik Ödülleri 50 kişilik jürinin elektronik sistemle kullandığı oylar ve müzikseverlerin SMS'leriyle belirlendi 06 Mayıs 2009 02:56 15. Kral Müzik Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki törende ödüllerin sahipleri, gazetecilerden köşe yazarlarına, söz yazarlarından yönetmenlere, meslek birliği temsilcilerinden DJ'lere, kulüp işletmecilerinden magazin gazetecilerine kadar 50 kişilik jürinin elektronik sistemle kullandığı oylar ve müzikseverlerin SMS'leriyle belirlendi. Jüri ve halk oylarının birleşmesiyle ödül almaya hak kazanan sanatçılar, Kral TV'den canlı yayınlanan törende açıklandı. Kral Müzik Ödülleri'ni kazanan sanatçılar şöyle: Yılın Klibi: Feridun Düzağaç-Beni Bırakma Yılın Fantezi Arabesk Sanatçısı: İsmail YK Yılın Halk Müziği Sanatçısı: Şevval Sam Yılın Grubu: Mor ve Ötesi Yılın Yeni Yeteneği: Murat Dalkılıç Yılın Dizi Film Müziği: Kavak Yelleri Kral FM Ödülü: Ayla Dikmen (Anlamazdın) Yılın Pop Sanatçısı: Serdar Ortaç (Albüm: Şeytan) Yılın Şarkısı: Aşkı Virane (Söz ve Müzik: Yusuf Güney) Kral Onur Ödülü Orhan Gencebay'a verilirken, MÜ-YAP Yaşar Kekeva Onur Ödülü'ne ise Aydın Doğan layık görüldü. aa
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-06-2009, 09:45 | #2 |
Yılın Pop Sanatçısı: Serdar Ortaç (Albüm: Şeytan)
|
|
05-06-2009, 09:47 | #3 |
Arabesk - Fantezi dalında ödül alan - İsmail Y.K... Yazık ya başka sanatçı mı yok da bu adama bu dalda ödül veriyorsunuz...
|
|
05-06-2009, 09:52 | #4 |
Meçhul bende şaşırıyorum nasıl veriyorlar buna ödül şarkıları başlı başına çok saçma hele bazı şarkılarda sevgisini çok abartıyor
|
|
05-06-2009, 09:55 | #5 | |
Alıntı:
Versene bu ödülü FERDİ babaya yaa gidip çoluk çocuğa Arabesk Fantezi ödülünü veriyorsun... Çok saçma adamın Arabeskle uzaktan yakından alakasıı yok... |
||
05-06-2009, 09:57 | #6 |
Ferdi tayfur oda olur bak onun yerine
|
|
05-06-2009, 11:24 | #7 |
ferhat göçer e bile ödül vermemişlerr. bu nasıl iş kim seciyor bu şarkıları allah aşkına
|
|
05-06-2009, 11:30 | #8 |
Berbat bir orginiza vardı 2,3 aylık soytarılar bile ordaydı nerde büyük sanatcılar varmıydı yok saten gelmez helal olsun tarkana adam öle bir ödülleri tanımıyor ben kücük sanatcı değilim büyük sanatcıyım misali der berbat kral tvnin ödül töreni veyy
|
|
05-06-2009, 12:00 | #9 |
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama adayları izleyici mesajları ile belirliyorlar,fakat son sözü juri veriyor..!?Bunun adına sahtekarlık denilmiyor mu?Hem milleten milyonlarca sms toplayacaksın hemde kale almayacaksın!..Ben bu yarışmanın asla hakkaniyetli yapıldığına inanmıyorum.O kadar başarılı ve altın ses sanatçılarımız dururken örf,gelenek ve göreneklerimize küfürler yağdıran neydüğü belirsizleri kategoriye almaktadırlar..Hani nerede Uğur Işılak?..!
|
|
05-06-2009, 12:11 | #10 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|