05-07-2009, 11:46 | #1 |
Aslan’a imza attım
İspanyol basını, Bernd Schuster’in Galatasaray ile anlaştığını ileri sürerken, ‘Sarışın Melek’ lakaplı çalıştırıcının ‘1+1 yıllık söz kestik. Şampiyonlar Ligi’ne katılırsak sözleşmem uzayacak ve 2 milyon euro ekstra prim alacağım’ açıklamalarına da yer verdi
Alman ekolüne devam GALATASARAY’DA sezon sonu gidecek olan Bülent Korkmaz’ın yerine, Schuster geliyor... Ünlü Alman teknik adam, İspanyol sport.es sitesine yaptığı açıklamada, ‘1+1 yıllık anlaşma yaptım. Şampiyonlar Ligi’ne katılırsak sözleşmem uzayacak ve 2 milyon euro ekstra prim alacağım’ dedi. Yıllık ücreti 2 milyon euro SENELİK 2 milyon euro alacağı kaydedilen Schuster, Getafe’ye kupa finali oynatırken, yılın teknik direktörü seçildi. Barcelona’yı 4-0 yenince Real’in başına geçti. Bu takıma lig şampiyonluğunu ve İspanya Süper Kupası’nı kazandırdı. Bir Barça maçı öncesi ‘Onları yenemeyiz’ sözü, Real Madrid’deki sonunu hazırladı... Düşünmeden evet dedim SARIŞIN Melek lakabı takılan Schuster, ‘Türkiye’den gelen teklife düşünmeden evet yanıtını verdim’ dedi. Ancak, Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, Alman hoca ile ilgilenmediklerini açıkladı. star
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|