AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2009, 04:09   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Ankara'da polis aracına pompalı saldırı
Başkent Ankara'da devriye gezen polis ekibine Altındağ'da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı ve molotoflu saldırı yapıldı.


09 Mayıs 2009 01:30

Ankara'da akşam saatlerinde aynı dakikalarda çıkan iki ayrı olayda, bir polis otosu silahlı saldırıya uğrarken, 3 genç otomobiliyle gezerken kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, Çinçin Mahallesi, Altındağ Caddesi üzerinde uygulama yapan bir polis aracı silahlı saldırıya uğradı. Gecekonduların arasından pompalı tüfeklerle açılan ateş sonucu polis aracına saçmalar isabet etti. Çıkan olaylarda polislerin bulunduğu noktaya molotof kokteylleri de atıldı.

Yardımcı kuvvetlerin gelmesiyle birlikte bölge güvenlik kordonu altına alınırken caddeye açılan ara sokaklarda uygulama başlatıldı. Öte yandan gündüz saatlerinde polis ekiplerinin, aynı bölgede yaptığı operasyonda 1 kilo uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin de 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu madde satan şahıslar olduğu tahmin ediliyor. Olayda polislerden yaralanan olmazken saldırının gerçekleştiği caddede uygulama devam ediyor.

Öte yandan son günlerde olayların yaşandığı Mamak Gülseren Mahallesi'nde bu akşam yine bir olay yaşandı. Elmalı Caddesi üzerinde içinde 3 gencin bulunduğu 06 VHB 60 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 3 genç ambulansla hastaneye kaldırılırken otomobilde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Cihan

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi