AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-11-2009, 01:01   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İşte bu ekibin uykusunu kaçıran panzehir!
İşte bu ekibin uykusunu kaçıran panzehir!


Türkiye'deki ‘Türkçü' ve ‘Kürtçü' azınlık hangi fikirden beslenmektedir? Mardin'deki katliamdan sonra bazı çevreler neden ‘din-töre' vurgusunu öne çıkardı? Türkiye'deki ‘dinsizleştirme' projesinde kimler rol oynuyor? Hem Ergenekoncular hem de PKK neden Türkiye'de ve özellikle Güneydoğu'da din eğitimine şiddetle karşı çıkıyor? “Din afyondur” düşüncesi şiddeti neden yüceltiyor?






Mardin üzerinden PKK-Ulusalcı işbirliği!


Geçtiğimiz hafta Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde yaşanan vahşet, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Vahşeti gerçekleştirenler kadın, yaşlı, çocuk, erkek ayrımı yapmadan nişan töreni için toplanan kalabalığı tarayarak 44 kişiyi katlettiler.

Köy imamı Kazım Ozan’ın arkasında namaz kılan kalabalığı arkadan tarayan saldırganlar, diğer odadaki kadın ve çocukları da soğukkanlı bir şekilde öldürdü. İnsanın kanını donduran bu terör eyleminin aynı aileden kişiler tarafından gerçekleştirilmesi ise geride kalanların acısını daha da arttırdı.

Hiç kuşku yok ki, soğukkanlı bir şekilde hamile kadınların, çocukların da katledildiği bu vahşet mantık silsilesiyle açıklanamaz.

Katliamı ‘töre vahşeti’ olarak açıklayanlar, aslında bölgenin sahip olduğu törenin kadın ve çocukların, namaz kılan insanların öldürülmesini yasakladığını bilmiyorlar.

Bazı medya organlarında katliamla ilgili olarak yapılan yorumlarda ortaya konan ‘din-töre’ vurgusu, hiçbir kelimeyle açıklanamayan şiddetin sebeplerini örtbas etmeye yönelik propagandadan öte bir anlam ifade etmiyor. Soğukkanlı bir şekilde işlenmiş bu katliam, birileri için yine ‘dini kötülemek’ için malzeme oldu.

Bu ülkede on yıllardır uygulanmaya çalışılan ‘dinsizleştirmeye’ yönelik toplum mühendisliğinin bir sonucudur ki, bugün ülkemizde cinayet, hırsızlık, tecavüz gibi suçlar artış gösterdi. İslam’a olan açık düşmanlıklarını örtmek isteyen çevreler, bunun için ‘irtica’, ‘töre’ kavramlarını kullanıyor.

Oysa daha birkaç gün önce bu ülkenin son 30 yılında 30 binden fazla insanımızın hayatına sebep olmuş Kandil’deki örgüt, Türkiye’yi dinsizleştirme projesinin mimarlarına ‘işbirliği’ çağrısı yapıyordu. Bu çağrı, dağdaki terörist ile Türkiye’yi karanlığa götürmek isteyen neo-Kemalistler arasında bir fikir birliği olduğunu en açık göstergesi değil mi?

Topluma cinnet geçirme pahasına ortaya konan ‘dinsizleştirme’ projesi nedeniyledir ki, bugün Türkiye’de rüşvet, yolsuzluk, cinayet, tecavüz gibi suçlar artmış. Kandil’deki teröristin ‘Biz olmazsak Fethullahçılar Güneydoğu’ya gericilik getirecek” sözleri, kendisini bu ülkenin sahibi gören azınlık güruhunun yıllardır dile getirdiği argümanlarla aynı olması manidar değil mi?

Çünkü onlar da biliyor ki, halka millî ve manevi değerler aşılandığında terörün her türlüsü de ortadan kalkar. Türkiye’de etnik ve mezhep farklılıklarını öne çıkararak kışkırtıcılık yapan sözde ‘ulusalcılar’ ile Kürt halkının sözde haklarını koruduğunu iddia eden ‘PKK’ gerektiğinde birlik oluşturabiliyor. Çünkü ikisi de bu ülkedeki ‘dinsizleştirme’ projesinin bir parçasıdır.

Marx’ın ‘Din afyondur” öğretisinden hareket eden ‘Türkçü’ ve ‘Kürtçü’ azınlık güruh dinin, terörü, yoksulluğu, şiddeti ortadan kaldıran bir afyon olduğunu çok iyi biliyor. Onların şiddet kültürünü yok edecek panzehir din olduğuna göre, tek çare dini ortadan kaldırmak diye düşünüyorlar.
Çünkü onlar da biliyor ki din, itidal, merhamet, iyilik, kardeşlik çağrısı yapar. Gerçek olan şu ki: onların kirli emelleri hiçbir zaman egemen olamayacaktır, çünkü bu dinin koruyucusu Allah-u Teâla’dır. Huzurlu bir hafta dileklerimizle…


Habervaktim

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım