![]() |
#1 |
![]() Sakarya'nın Akyazı ilçesinde iki kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Öldürülen Talip Akçay'ın Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Ada Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Talip Akçay (31) ve Tarık Ekinci (28) kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından vuruldu. Ağır yaralanan iki kişi ambulans ve özel araçla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ekinci burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Akçay da burada hayatını kaybetti. Öldürülen Talip Akçay'ın Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı olduğu öğrenildi. Kaçan kişiyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan polis, olayın meydana geldiği caddeyi trafiğe kapatarak boş kovanları topladı. Kriminal ekipler yaptıkları incelemede olay yerinde 10'dan fazla boş kovan buldu. Olay yerini gören güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, olayı aydınlatmaya çalışıyor. Akçay'ın ölüm haberini alan ailesi, yakınları ve çevresi hastaneye akın etti. Çocuklarının ölüm haberini alan aile gözyaşlarına boğuldu. İki kişinin öldürülmesinin ardından ilçeye takviye çevik kuvvet polisi gönderildi. Cinayetin siyasi boyutunun bulunmadığı belirtildi. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ülkü ocaklarına karşı izlenen vahim bir politika gözüküyor.Bazı örgütler tarafında bu sukiastlar gerçekleştiriliyor olabilir.Dikkatle incelenmesi ve araştırılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ülkücüleri ayakladırmak isteniyor Ülkemizde ortamı germek yolunu nerden başlarız diye düşünenler varken bir iktimalde ülkücü ocaklarını meydanlara indirmeye calışırlar böle birşey yapmak için fırsat kollayan şerefsizler vardır yada ölen kişinin öldüren kişilerce sorunları olabilir tehdit şantaj herşey akla gelebilir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ülkü ocakları denilince şahsen benim aklıma, taşlı sopalı saldırgan insanların oluşturduğu bir topluluk geliyor. (çok da genelleme yapmayayım lakin genel gözlemim bu). E dolayısıyla, böyle bir kargaşa ortamındaki insanların, bu çeşit olaylara karışması ve dahi bu olaydaki gibi kurban gitmesi pek de şaşılacak bir durum değil!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 22 temmuz öncesi de doğuda catısmalarda hep mhp ilçe baskanı vs. korucular ölüyordu
gecen hafta da bi mhp li baskan vurulmustu hesapta hep mhp li baskanlar öldürülüyor bu da mhplilerin masum olduğunu bilinçaltına işliyor diye düşünüyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şerefsizler meydan verilirse beslenirse ülkemizde onlarda doğudan başlar batıya doğru olayları cıkarma duruma getirmek i,sterler besle kargayı oysun gözünü
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|