AK Gençliğin Buluşma Noktası
Yerli Diziler Yerli Diziler ve yorumlarınız,eleştirileriniz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-11-2009, 23:16   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Emine Erdoğan Vadiye savaş açtı
Emine Erdoğan Vadiye savaş açtı

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocukların şiddet içeren her türlü örnek ve ortamdan uzak tutulmasını istedi.

'AKP Genişletilmiş 23. Dönem Milletvekilleri Eşleri İstişare Toplantısı' Genel Merkez'de Emine Erdoğan'ın da katılımıyla yapıldı. Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmaya "Anneler Günü"nü kutlayarak başladı.

Konuşmasında Mardin'de yaşanan silahlı saldırı olayına da değinen Erdoğan, "Adı töre veya ne olursa olsun o kör şiddet, bir düğün evini bir anda cenaze evine çevirdi. Onlarca masum çocuk bir anda annesiz, babasız, öksüz ve yetim kaldı. Hangi gerekçe, hangi sebep bu kadar acıyı bir insanın, bir toplumun omuzlarına yıkmayı meşru sayabilir. Bunu yapmaya kimin ne hakkı olabilir" diye konuştu.

Tüm kadınları Mardin'de yaşanan trajediye dikkat kesilmeye ve acıya ortak olmaya çağıran Erdoğan, özellikle milletvekili eşlerinin daha fazla inisiyatif yüklenmesi gerektiğini vurguladı. Bir annenin çocuğuna vereceği eğitimin, sevginin ve şefkatin yerini hiçbir şeyin doldurmasının mümkün olmadığına dikkati çeken Emine Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bir annenin sağladığı ahlak eğitimini, insaniyet eğitimini başka kimse, hiçbir kurum sağlayamaz. Aile kurumunu korumak zorundayız. Çocuklarımızı şiddet içeren her türlü örnekten, her türlü ortamdan uzak tutmak zorundayız. Şiddeti özendiren, şiddeti yücelten sorumsuz filmlerden, dizilerden çocuklarımızı da kendimizi de arındırmak zorundayız.

Eğer bunu yapmazsak bu hassasiyeti göstermezsek hiç arzu etmesek de bu tür acı olaylar yaşanmaya devam edecektir. Bir kez daha tüm milletvekili eşlerini, karar mercinde bulunan tüm hanım kardeşlerimi, sivil toplum örgütlerimizi, medyayı sorumluluk almaya davet ediyorum."


Haberkapısı

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-11-2009, 23:31   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart
Ne kadar yanlış bir düşünce.
Oysa ki Dünyanının en medeni, en modern ülkesi sayılan Amerika'da yüzlerce vurmalı, kırmalı film olmasına rağmen bu tür olayların yaşanmaması sorunun Türkiye'de ki eğitim anlayışından kaynaklandığını açık bir şekilde gösteriyor.
Şiddet filmi izleyen bir insanın veya çocuğun şiddete kapılıp kapılmaması o çocuğa verilen eğitim ile doğru orantılıdır.
Emine Hanımın bunu görememesi ve kısa yoldan şiddet filmlerinin izlenmemesi çağrsını yapması çok yanlış.
Bu filmler yokken de aşiretlerin kan davaları vardı.
Her kanlı olayı başka nedenlerle ilişkilendirmek hoşumuza gidiyor.
Daha ne kadar direneceğiz.
Eğitimsiziz!..
Temel neden şiddet filmleri değil, eğitimsizliktir.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım