AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-12-2009, 04:42   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İşi-gücü bırakıp Kur'an Kurslarıyla uğraşmışlar


Ergenekon iddianamesi delil klasörlerinde ETÖ sanığı Emekli Org. Şener Eruygur'da ele geçirilen fişleme belgeleri şok edecek cinsten.





19 Eylül 2003 tarihinde Jandarma Genel Komutanlığı personeli ile rektörler arasında gerçekleştirilen toplantı sonrasında rapor haline getirilen görüşmelerde, Kur'an Kursuna giden çocuklar “Minik irticacılar” şeklinde fişlenirken, İstanbul Üniversitesi'ne kayıt yaptıran başörtülü öğrencilerin sayıları da yer alıyor.

ÇOCUKLARA KADAR FİŞLEMİŞLER
Rektörler ile Jandarma İstihbaratı tarafından hazırlanan fişleme belgelerinde, küçük yaştaki çocukların Kur'an Kurslarına gittiğinin altı çizilirken, bu çocuklardan “Minik irticacılar” diye söz ettikleri görülüyor. Kur'an-ı Kerim Kursu'na giden çocuklar için parantez açıp minik irticacı tabirinin yerleştirildiği raporda, “Minik irticacıların kafaları ilköğretimde değiştirilmeli” deniliyor.

ETÖ'NÜN İLKÖĞRETİME MÜDAHALE PLANI
“GİZLİ” ibareli belgenin dosya kapağında, “Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Aşırı Sağ Faaliyetler Şube Müdürlüğü, 19 Eylül 2003 tarihinde rektörlerle yapılan toplantıda görüşülen konular” yazıldığı gözlemlenirken, sonuç bölümünde ise “irticanın tam anlamıyla önlenebilmesi için, eğitim sistemine özellikle ilköğretim okullarına hakim olmak gerektiği, minik irticacıların kafalarının bu seviyedeyken değiştirilmesinin gerektiği, ilköğretim müdürlerinin seçimi, rektör seçiminden daha önemli...” deniliyor.

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNİN SAYISI ARTIYOR!
Rektörler ile Eruygur başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşülenler 24 madde altında değerlendirilirken, İmam Hatip Liselerinden duyulan rahatsızlıkta dile getiriliyor. Raporda 10. maddede, İmam Hatip öğrencilerinin sayısının arttığına vurgu yapılırken, bazı öğrencilerin de okullara başörtülü olarak girdiğinin altı çiziliyor.
Raporda ayrıca sadece ilköğretim ve üniversite öğrencilerinin değil, bürokrat ve siyasilerin de fişlendiği gözlemleniyor. Birçok Valinin Kur'an Kurslarına giden minik irticacılara müdahale etmediğinin altı çizilen fişleme belgelerinde, bazı illerde valilerin Cuma namazlarına gitmeye başladığı da vurgulanıyor.

DİNDARLAR İLE MÜCADELEDE ASKER, ÜNİVERSİTE VE STK EL ELE
Raporda 12. madde de dindar çevrelerin pasifize edilmesi için alınan şu karar yer alıyor: “İrtica odakların, kısa vadede etkinliklerinin minimize edilebilmesi için asker, üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşlarının güçbirliği yapmasının şart olduğu ve süratle bunun yönteminin bulunması, sivil inisiyatifin güçlendirilmesi ve mevcut yönetim üzerine baskının artırılmasının gerektiği...” belirtiliyor.

VAKİT

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım