05-07-2009, 18:29 | #1 |
Serdar Ortaç'ı Ahmet Kaya İçin Dövdüm!
Serdar Ortaç, 15. Kral Tv Müzik Ödülleri''nin yapıldığı Lütfi Kırdar Kültür Merkezi''nin tuvaletinde kimliği belirsiz biri tarafından saldırıya uğradı. Saldırının Ahmet Kaya'ya çatal fırlattığı magazin gazetecileri derneğinin ödül gecesiyle ilişkilendirilmesi üzerine Ortaç'tan bugün açıklama geldi. AHMET KAYA'YI SEVERDİM Serdar Ortaç'a yapılan saldırının 'Ahmet Kaya' olaylarına bağlanması üzerine sanatçı bir açıklama yaptı: “ Tarafıma yapılan saldırı bazı basın organları tarafından, 15 sene önce,rahmetli Ahmet Kaya'nın protesto edildiği gece ile ilişkilendirilmiştir. Ahmet Kaya,gençliğimde dahi dinlediğim,şakılarını sevdiğim bir müzik adamıydı. Defalarca buna benzer açıklamalar yaptığım halde , beni rahmetlinin düşmanı gibi gösterenler olmuştur.Bu saldırı eğer bu sebepten gerçekleştiyse “ki bunu henüz bilmiyoruz,“ son derece yanlıştır.Saldırganın adalete teslim edilmesinden sonra ortaya çıkacak gerçekleri beklemeliyiz.Ancak bir kere daha söylemek isterim ki,ben hiçbir siyasi düşüncenin tarafı olmayan,bir müzik insanıyım. İKİ KIRIK Öte yandan Ortaç'ın olay sonrası yapılan doktor kontrolünde üst iki dişinde kırık, elmacık kemiğinde çatlama ve alt sol diş tabakasında yırtılma rapor edildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2009, 18:31 | #2 |
Yalanın Batsın !!!
|
|
05-07-2009, 18:57 | #3 |
Türklere barbar derler..Bu kendini bilmez insanlar yüzünden..
|
|
05-07-2009, 18:59 | #4 |
Ben serdar ortaç şarkılarını dinlerim orası ayrı
Yanlız serdar ordaç çok geç kaldı bunu söylemekte |
|
05-07-2009, 19:02 | #5 |
İnsanları anlamak gerçektende çok zor..Bundan kısa bir zaman önce Nur cemaatinin hizmetlerini öven biri yıllar önce ideolojik nedenler yüzünden provakatörlük yapmış!?..Ve bugün ise farklı şeyler söylemekte,acaba gerçekten insanlar erozyona mı uğruyor zaman geçtikçe,veya düşünceleri..!
|
|
05-07-2009, 19:03 | #6 | |
Alıntı:
|
||
05-07-2009, 19:44 | #7 |
Ahmet Kaya gibi Türkiyenin en büyük sanatçısınıda Harcadınız ya
Yazıklar olsun sizin gibi camiaya Yazıklar Olsun ! |
|
05-07-2009, 20:33 | #8 |
artık iki yüzlü insanları yadırgamıyorum zira binbir suratlar meydanda....
|
|
05-07-2009, 20:44 | #9 |
Can korkusu insanı bukalemun gibi renkten renge sokar işte, o çetalı atrken ve hakaret ederken kürt diline hiç bu kadar iyimser değildin ya ne olduğu belirsiz varlık. Bunlar senin daha iyi günlerin artık korkudan 5-10 koruma ile gezersin...
|
|
05-07-2009, 20:48 | #10 |
Toplumsal değerlerin bile dejenere olduğu bu zamanda fikirlerin değişimi de bir o kadar olağan bir olgu, bunu gözardı edemem.Fakat Serdar Ortaç'ın bu tavrı komedi...Tabi işin içini bilemeyiz ama görünene göre yorum yapabiliyoruz.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ahmet, çatal, kavga, kaya, serdar, ölüm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|