AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-03-2009, 18:14   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Talking ‘Hadise’yi seçen AKP’liler günaha giriyor’

MHP Giresun İl Başkanı İsmail Yılmaz, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise’nin, Türk kültüründen uzak olduğunu belirterek, AKP’nin de bu şarkıcıyı tercih etmesiyle günaha girdiğini söyledi. Yılmaz, TRT’nin Kürtçe yayına başlamasını da eleştirerek, bunun ülkenin bölünmesine zemin hazırlayabileceğini ileri sürdü.

Hadise ve Kürtçe yayın konularıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan MHP'li İsmail Yılmaz, şu görüşlere yer verdi:

“Şarkıda Türk kültüründen hiçbir iz yoktur. Tamamen erotik figürler ile göbek şov hakimdir. Şarkı sonunda da şarkıyı söyleyen bayan kendini iki zenci erkeğin kollarına bırakmaktadır. AKP’ye oy vermiş mütedeyyin kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Tamamen batı taklidi ve inanç kültürümüzle hiçbir alakası olmayan bu parça, nasıl olur da müslüman Türk milletini ve ülkemizi temsil edebilir? Türk kültürü bu mudur? Ülkemizi temsil edecek bu parçaya razı olan AKP’li dostlarım, bu parçanın ülkemizi temsil etmesine razı olmayın. Eğer oluyorsanız inancımıza göre günaha girmiş olursunuz. Sizleri bir kardeş olarak uyarmayı görev biliyorum.”

Hurriyet.com.tr

Konu Üç mevsim tarafından (01-04-2009 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-03-2009, 18:29   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Açıkçası sayın vekilin samimiyetsizlikten hayli uzak çağrısını bizler samimi kalplerimizle tasdik ediyoruz.Lakin çok iyi biliyorum ki bu ülkede bazı insanlar sırf reklam veyahut laf olsun diye bazen dindarca eylem ve söylemlerde bulunmaktadırlar.21.yy girerken bu kadar TÜRKİYE'nin imajını lekeleyen toplum olmamıştı,daha önceki yıllarda...Bozuk düzenin gerektirdiği gibi,her türlü yanlışa sarılmış,bu yönde başarıyı aramaktayız.Şahsen hadise imajı ile gelecek hiç bir başarıyı istemiyorum,aksine kınıyorum.Rezillikten öteye geçmeyen bu durumun benim yani Türkiye adına yapılması,oldukça vahimkardır.Osmanlı döneminde ülke; dini,gelenek ve görenekleri doğrultusunda temsil edilirken,günümüzde ne hale geldiğimizi ibretle izlemekteyiz.Kısacası muhalefetin bu tür konularda kendilerini doğru göstermelerini reklam etmelerine rağmen,değindikleri konunun gerçekliği için tebrik ediyorum.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 18:32   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
Allah'ım, şu oy nelere kadir! Chp çarşafa büründü, Mhp hoca kesildi. Daha bakalım neler göreceğiz.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 18:42   #4
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Alıntı:
Ali Boran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Filistin kan revan içerisindeyken böyle boş ve gereksiz şeylerle uğraşmayalım.

Vesselam
aslında haklısınız..ama bunlarda bu zamanda insanın sinirini bozmaya bayılıyolar...yaw bir oy için ..pinokyo olucaklar..doğruları olsa gam yemem...laf olsun diye söylüyolar..

ama şuda varki çok şaşrdım...şarkı dinlemek haram..helede görsel olarak tamamen haram..bunu asla inkar edemeyiz..

ama bunu şimdiye kadar hiç siyasetçilerden duymamıştım...

bizim bu siyasetçiler seneye topluca hacca giderler her halde...
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 18:49   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Helal olsun katılıyorum..Yalnız şuna katılmıyorum.. ''seçim yanlış'' demesine..Yani ister Hadise ister farklı bir sanatçı olsun.. Bunlara oy vermek yerine ihh ve deniz feneri gibi kuruluşlara mesaj gönderip yardımda bulunmak daha hayırldır..
Resmen gençlerimize kötü örnek oluyorlar..
Vücutlarını teşhir ederek iyi halt ettiklerini sanıyorlar..Bu kız benim yaşımda ama sanki kocamış kadın gibi..Makyaj,giyim ve hareketler..
Bizim kültürümüzle uzaktan yakından alakaları yok.. Hepsi batı özentisinden ibaret.. Kültürümüzüde yozlaştıryorlar..Birde üstüne destek bekliyorlar.. breh breh breh.. Aklı selim ve değerlerine,dinine,kültürüne bağlı hiç bir Türk vatandaşı bunlara oy verme gafletine düşmez..Düşmemeli..Düşersede Hak'ın gözündende düşmeyi göze almalı..
Hiç bir şekilde destek vermiyorum..Kazanmalarınıda istemiyorum..Böyle bir şekilde birinci olmak bana gurur vermiyor..Bilakis çok utanıyorum.. Ülkemizin adı daha haysiyetli yarışmalar ve başarılarla da duyurulabilir..
Mhp'li İsmail beyi açılımında samimi ise gönülden tebrik ve takdir ediyorum..
Herşeyide reklam olarak nitelendirmek istemiyorum..
Alt 01-03-2009, 19:00   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
MHP li vekile kesinlikle katılıyorum. farklı bir partiden diye, partinin genel ideolojisi bizimkiyle zıttır diye adamların yapmış oldukları güzel işleri görmezden gelemeyiz!!

ben her olayı birbirinden bağımsız değerlendiririm. eğer biri güzel bir iş yapmış, yerinde bir söz söylemişse mensubu olduğu partiye bakmam.

TRT, partimizin kontrolünde. genel müdür ibrahim şahin göreve geldiğinden itibaren ne yazık ki akıl almaz icraatlarda bulundu. TRT oldu sana magazin kanalı. tarkanı sibel canı, hadiseyi, cartı curtu getirip milyonlarca dolar ödediler. magazin programları önemli bir yer tutmaya başladı. dini programlar ortadan kaldırıldı veya TRT 4 e aktarıldı. hükümet olarak TRT konusunda yaptığımız işlere hiçbir anlam veremiyorum.

Hadise'ye gelince, rezillikleri sürekli magazinlerde yer ediyor. müstehcen şarkıları, başının kıçının açık oluşuyla kesinlikle türk kültürünü yansıtmıyor. şarkı söylediğinde hadiseyi adam akıllı bir elbiseyle göremedim. göbeği orası burası sürekli açık. göbeği açık kaç türk kızı var?

bana göre eurovizyon da alacağımız dereceden çok türk kültürünü yansıtan, insan gibi giyinen, hayvanlar gibi orasının burasının açık olmadığı, adam gibi adam sanatçıları temsilcimiz olarak göndersek daha güzel olurdu.

ben olsaydım Mevlevi hareketleri eşliğinde, o güzelim ney sesiyle güzel bir musikiyle ülkemizi temsil ederdim.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 19:05   #7
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
"MHP Giresun İl Başkanı İsmail Yılmaz, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise’nin, Türk kültüründen uzak olduğunu belirterek, AKP’nin de bu şarkıcıyı tercih etmesiyle günaha girdiğini söyledi. Yılmaz, TRT’nin Kürtçe yayına başlamasını da eleştirerek, bunun ülkenin bölünmesine zemin hazırlayabileceğini ileri sürdü." Bu görüşe hiçmi hiç katılmıyorum.Bizler yeniliklere ve yeni görüşlere açık bir toplum olmalıyız.Hadise'nin hem şarkısı çok güzel hemde kendisi sahneye çok yakışmış.Bu kişiler bu yorumları yaparken sanmıyorum ki bunun günah yada başka türlü bir duruma yol açtığını düşünerek bu şekilde konuşsunlar.Onların şuan için tek amacı oy toplamak ve bunu nasıl yapacaklarını şaşırdıkları için saçmalamaya başladılar.Bu yarışmayı kazanmak bizler için ve Türkiyemiz için çok gizel sonuçları meydana götürecektir.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 19:15   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Esra özdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"MHP Giresun İl Başkanı İsmail Yılmaz, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise’nin, Türk kültüründen uzak olduğunu belirterek, AKP’nin de bu şarkıcıyı tercih etmesiyle günaha girdiğini söyledi. Yılmaz, TRT’nin Kürtçe yayına başlamasını da eleştirerek, bunun ülkenin bölünmesine zemin hazırlayabileceğini ileri sürdü." Bu görüşe hiçmi hiç katılmıyorum.Bizler yeniliklere ve yeni görüşlere açık bir toplum olmalıyız.Hadise'nin hem şarkısı çok güzel hemde kendisi sahneye çok yakışmış.Bu kişiler bu yorumları yaparken sanmıyorum ki bunun günah yada başka türlü bir duruma yol açtığını düşünerek bu şekilde konuşsunlar.Onların şuan için tek amacı oy toplamak ve bunu nasıl yapacaklarını şaşırdıkları için saçmalamaya başladılar.Bu yarışmayı kazanmak bizler için ve Türkiyemiz için çok gizel sonuçları meydana götürecektir.
Bozuk düzende ve dünya konjektüründe haklı olabilirsin.Lakin bu olaya bu bakış açısı ile bakarsak genel olarak hiç bir zaman başarılı olamayız.Başarı yanlışlarla kazanılacaksa,ne kadar başarılı olduğu tartışılır.!?
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 19:18   #9
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Esra özdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.Hadise'nin hem şarkısı çok güzel hemde kendisi sahneye çok yakışmış.

ilginç bir yorum.

şahsen ben, hadisenin %90 açık olan vücudunu görünce midem bulanıyor. müstehcen şarkılarının da kültürümüzü yansıttığıını düşünmüyorum.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 19:58   #10
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
Bizim kültürümüz o kadar da düzgün değil artık, herkeste bir batılılaşma isteği var.Bu özellikle benim yaşıtlarımda, yani yeni jenerasyonda çok daha bariz.Ben İstanbul'da yaşıyorum ve çevremde ben ve ailem dahil olmak üzere Türk kültürünü hakkını vererek insanlar yok denecek kadar az. Bence suçlu Hadise ya da Trt değil. Suçlu biziz ki kendi benliğimizi koruyamıyoruz.Batılıların yapmış oldukları herşeyi güzel sanarak onların ahlakını giyimini almaya çalışıyoruz. Bunun sonucunda da batılıyla anadolu arasına sıkışmış ne yapmak istediklerini bilmeyen nesiller ortaya çıkacak.. Bunun güzel bir örneği işte bu da..
Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)