AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-15-2009, 14:00   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Murat Göğebakan için dua sınıfı
Adana'da Murat Göğebakan'ın CD'lerinin satış geliriyle yaptırılan Altın Çocuk Murat Göğebakan Eğitim Merkezi'nde öğrenciler dua sınıfı oluşturdu.

İhtiyaç sahibi 158 öğrencinin eğitim gördüğü merkezde lösemi hastalığına yakalanan Murat Göğebakan'ın ayrı bir yeri var. Onlar sınavlara hazırlansalar da kendilerine sıcak bir eğitim yuvası oluşturan Murat ağabeylerinin bir an önce iyileşmesi için dua ediyor.

"Murat Göğebakan sevenlerinden dua istemişti. Biz fazlasıyla ediyoruz." diyen Altın Çocuk Murat Göğebakan Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Yüce, "Sağ olsun Göğebakan burayı yaptırdı. Burada 158 öğrenci eğitim görüyor. Hepsi Seviye Belirleme Sınavı'na hazırlanıyor. Dua sınıfı oluşturduk. Çocuklar burada tertemiz ağızlarıyla dua ediyor. Belki bizim duamızda kabul olur ancak bu temiz günahsız ağızlardan çıkan duaların kabul olacağına inanıyorum. Umarım bu dualar onun iyileşmesine vesile olur. Onlar bol bol dua ediyorlar. İnşallah bir an önce iyileşir." dedi.

Tarık Toprak (11) isimli öğrenci de, "Murat abimizin bir an önce iyileşmesini ve aramıza dönmesini istiyoruz." diyor.

Mehmet Ali Çillibal (11) ise, dershaneye gitmek istediklerini, ancak maddi sıkıntılar nedeniyle gidemediklerini anlatıyor. Çillibal, kendilerine dershane imkanı tanıyan Murat Göğebakan'a teşekkür ederek ekliyor: "Allahım ona sağlıklar versin."

Neslihan Akkaş (11) isimli öğrenci ise, ailelerinin kendilerini dershaneye göndermeye maddi imkanlarının olmadığını belirterek, "Murat abimizin yardımıyla dershaneye gidiyoruz. Onun yardımıyla çok güzel başarılara imza atacağız. Allahım acil şifalar versin." şeklinde konuşuyor.

Sevda Akkaş isimli öğrenci velisi ise, Murat Göğebakan'ın fakir öğrencilerin okuması için yaptırdığı eğitim merkezinin diğer sanatçılara da nasip olmasını diledi. Akkaş, "Böyle bir imkanı öğrencilere sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Acil şifalar diliyorum. Çocuklarınızın duasıyla inşallah iyi olur." ifadelerine yer veriyor.

CİHAN


15.Mayıs.2009 13:33:50

 

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-15-2009, 14:23   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart
Maşallah ne güzel bir yatırım yapmış Murat Göğebakan.Bundna daha hayırlı bir şey olamazdı heralde.İnşaALLAH çocuklarında duasıyla iyileşir
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım