AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-15-2009, 18:35   #1
Kullanıcı Adı
Gökmen
Post Türk Jetleri, Zagros'u Bombaladı...
Türk Jetleri, Zagros'u Bombaladı








Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yeni bir sınır ötesi hava harekatı düzenleyerek Kuzey Irak'ın Zagros bölgesini bombaladı. Diyarbakır'dan kalkan F-16 savaş uçaklarının, terör örgütü PKK'nın eğitim kamplarının bulunduğu Zagros bölgesindeki önemli noktaları bombaladığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre; Türk savaş uçakları, Irak'ın kuzeyinde bulunan PKK kamplarına karşı hava operasyonu başlattı. Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan 6 tane F-16 savaş uçağı, Kuzey Irak'ta bulunan Zagros bölgesini bombaladı. Bugün saat 14.00 sularında birbiri ardına kalkan savaş uçaklarının örgütün geçici olarak tabir edilen yaz kamplarını yerle bir ettiği belirtiliyor. F-16 savaş uçaklarının vurduğu yerler arasında Hakurk kampı, Haftanin Kampı, Kalatukan Kampı ile Zagros dağları bölgesi bulunuyor.

Türkiye'nin Dalanper dağları olarak isimlendirdiği Zagros bölgesi terör örgütü PKK tarafından çok sık kullanılıyor. Türkiye, İran ve Irak topraklarının bulunduğu dağlık bölgeyi kapsayan Dalanper'de terör örgütü PKK'nın yanı sıra İran'a saldırılarda bulunan terör örgütü PJAK da bulunuyor.

Hava harekatı ile ilgili örgüt yandaşı siteler de haber verdi. İnternet sitelerinde Türk savaş uçaklarının Riske bölgesini bombaladığı ifade edildi.


(CİHAN)

 

Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi