AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-16-2009, 14:19   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Eurovision'da Dev Skandal

Eurovision yarışmasına artık saatler kaldı ama yarışma son dakika skandalıyla çalkalanıyor. Moskova'daki yarışma öncesi Kirkorov istifa etti.

Bu yıl Moskova'da düzenlenecek olan 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline saatler kala, yarışmada Rusya jürisi başkanlığını yapacağı belirtilen ünlü şarkıcı Philip Kirkorov, sürpriz bir kararla bu görevi bıraktığını açıkladı.

Rusların Tarkan'ı olarak bilinen Kirkorov, yapmış olduğu açıklamada, yarışmaya katılacaklar arasında yakın arkadaşları olduğunu, bu yüzden objektif olamayacağı ve ileride eleştiri almamak için bu görevden çekilmeyi uygun gördüğünü belirterek kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür etti.

Kirkorov, özellikle Yunanistan adına yarışmaya katılan Sakis Rouvas ve Norveç'ten katılan Alexander Rybak ile iyi arkadaşlıkları olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı bundan birkaç gün önce Alexander Rybak ile görüşüp konuşmasının basına farklı şekillerde yansıtıldığı, bu iki sanatçının yüksek puan almaları ve yarışmada iyi bir neticeye ulaşmaları durumunda kendisinin objektif davranmadığı ve bilerek onlara yüksek puan verdiği şeklindeki eleştirilere maruz kalmamak için böyle bir kararı almayı uygun gördüğü bildirildi.

Öte yandan, Philip Kirkorov, Eurovision'u tamamen terk etmiyor. Şarkıcı, final gecesi Eurovision'da yorumcu olarak görev yapacak. Philip Kirkorov'un yerine 2009 yılı Eurovision Rusya jüri başkanlığını ise, yapımcı ve yönetmen İgor Matvienko yapacak.


aktifhaber.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-16-2009, 14:36   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Standart
Pek farketmez, zaten kazanamayacagiz
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım