05-17-2009, 01:31 | #1 |
"Futbolun cilvesinde bu var"
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Hacettepe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Uygun yaptığı açıklamada "Futbolun cilvesinde bu var. 2-0 öndeyken yediğiniz bir gol kaos yaratabiliyor. Yaratılan o penaltı neredeyse takımı etkiliyordu. Ama kazanmayı başardık. Bence pozisyon penaltı değildi. Petkoviç'in hatası var orada. Sedat'ın omuzuna çarpıp Murat'ın eline giden bir top oldu. Sonucu değiştirmediği için pek bir şey söylemek istemiyorum. Bugün bizim kazanmamız çok önemliydi bizim için. Belki yarın ki maçta Beşiktaş favori gibi gözüküyor ama ne olduğunu maç sonunda göreceğiz. Biz yaptıklarımızın en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sonuna kadar da gideceğiz" dedi. Ligtv
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-17-2009, 01:44 | #2 |
Bende bu maç için bir yorum yapayım izniniz ile.
Birincisi topa el ile müdahele etmemiş olsa bile el ile topa çıkmıştır ve hakem eli ile çıktığını fark ettiği için pozisyonu net görmemiş olabilir ve muallakta kalmamak içinde bu kararı verdi, kısacası profesyonel bir futbolcu elini kolunu sallayarak bir topa hamle yapmaz heleki ceza alanı içerisinde. Diğer bir yorumum ise hakem SİVAS,a tam 4 dakka bağışladı, zira penaltı düdüğünü çaldığında dakka 85,i gösteriyordu ve tartışmalar nedeni ile penaltı tam 89,uncu dakkada atıldı ve hakem diyer duraklamaları hesaplamadan sadece normal maç süresi uzatmasını hesaplayarak 4 dakka uzattı maçı. Bunada gözünü yummasın SİVASSPOR lular... |
|
05-17-2009, 01:47 | #3 |
Ben maçın 55. dakikasından sonuna kadar canlı izledim. Sivasspor'un üstün bir futbolu vardı ve goller ardı ardına geldi. Penaltı ve kırmızı kart kesinlikle doğru karardı. Ama yinede söke söke kazandılar maçı
|
|
05-17-2009, 01:54 | #4 |
Oynadıkları futbola bir lafım yok zati ama bu tür çirkinliklerin ardına gizlenilmesi pek hoşuma gitmiyor ve o maç 10 dakka uzasaydı beelkide skor çok farklı olacaktı, acaba o zaman neler olurdu ve ne laflar söylenirdi hakem için merak ediyorum, bu sonuca rağmen bu şekilde yorumda bulunuluyorsa...
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
"futbolun, cilvesinde bu var" |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|