AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-17-2009, 02:05   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Ali Bulaç’tan kartele tepki



Ali Bulaç’tan kartele tepki
Gazeteci yazar Ali Bulaç, düne kadar kendisine “özgürlükçü, demokrat” diyen kesimlerin, eşcinselleri eleştirdiği için kendisini boy hedefi haline getirdiğini söyledi.


Eşcinselleri eleştirdiği için “ortaçağ kafalı” olmakla suçlanmasını eleştiren Ali Bulaç, “AK Parti’yi, cemaatleri, bazı muhafazakâr-geleneksel çevreleri eleştirdiğim zaman beni ‘demokrat, özgürlükçü’ ilan edenler, sıra eşcinsellerin eleştirisine geldiğinde ‘ortaçağ kafalı’ ilan ettiler” dedi. Bulaç, eşcinsellerin toplumun kendilerine imtiyazlı davranmasının istediğini ancak, bunun mümkün olmadığını dile getirdi.

30 senedir herkes için özgürlüğü, bir arada yaşamayı, diyaloğu ve hoşgörüyü savunduğuna dikkat çeken Ali Bulaç, görüşlerinden asla vazgeçmediğini ve hak eden her düşünceyi eleştireceğini anlattı. Kendisi üzerinden AK Parti’nin vurulmak istendiğini ifade eden Ali Bulaç, “Linç kampanyasında asıl hedef ben değil, ‘diyalog ve hoşgörü’yü savunanlardır. Bu sayede hem belli cemaatlere saldırılmış oluyor, hem ‘mahalle baskısı’ takviye edip mevcut iktidar zayıflatılmak isteniyor. Gerçek gündem Ergenekon, Kürt sorunu konusundaki açılımlardır. Gündemi değiştirmeye çalışmak klasik bir taktiktir” diye konuştu.

EŞCİNSELLER İMTİYAZ İSTİYOR

Eşcinsellerin Irak ve Afganistan savaşında kategorik olarak sivilleri öldürdükleri ve Irak’ta utanç verici işkencelerle sivil katliam suçunu işleyenlerin, bu suçları hangi saiklerle işlediklerinin Ortadoğu’da tartışıldığına dikkat çeken Bulaç, şunları kaydetti: “Hepsi değilse bile, sıkı örgütlü eşcinseller, her türlü eleştiriden muaf tutulmak, kendilerine özgü hukukî ve toplumsal imtiyaz tanınsın istiyorlar. Yani cumhurbaşkanı, başbakan, hükümet, asker bile eleştirilecek, dinle ilgili konuşulmamış hiçbir konu kalmayacak; ama eşcinsellere kimse en ufak bir eleştiri yöneltmeyecek. Onlar tercihlerini savunacaklar, hatta başkalarına empoze edecekler, aileler ise çocuklarını bu tercihe karşı koruyamayacaklar, eleştirenleri, ‘nefret suçu işliyorsun’ diye kıyameti koparacaklar. Bu olamaz!”

ÇOCUKLARIMIZI EŞCİNSELLERDEN KORUMAKİÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Eşcinsellerin toplumun kendilerine gösterdiği tahammül ile yetinmediklerini ve üstüne bir de tasvip beklediklerinin altını çizen Ali Bulaç, “Farklılıklara tahammül ederiz, ama tasvip etmek zorunda değiliz. Eşcinseller, bununla yetinmiyorlar, bizden onları tasvip etmemizi, çocuklarımızı da kendileri gibi yapmaya çalışırlarken sesimizi kısmamızı istiyorlar. Farklı tercihte bulunan insan bu tercihini evrensel doğru olarak empoze edemez. Ben çocuklarımın ve torunlarımın eşcinsel olmasını istemem. Olmaması için de elimden geleni yaparım. Eşcinsellere karşı bir nefret ve ayrımcılık da gütmem. Bu sözlerin neresinde ırkçılık veya nefret suçu var?” diye sordu.


(Vakit)

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım