![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bende rizeli hemşerilerime ve teşkilatıma çağrım rize yeni standında aynı şöleni bizlerde düzenlemek lazım rizede.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Bunlarda benim objektiftimden.Tek kelimeyle Harikaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda benim ;) Görenler oldumu acaba.Yanlız fotoraf makinamın tarihi geri kalmış onun için özür dilerim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Arkadaşlar o coşkuya ortak olmayı Allah bana nasip etti şükürler olsun. Gerçekten hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Sevdiğim sanatçılar oradaydı. BAŞBAKANIM oradaydı harikaydı herşey.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Ama bu haksızlık oldumu şimdi biz gelemiyoruz.......bu resimler avutmazk bizi neyse kısmet inşallah bi sonrakine geleceğim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Akşam arkadaştan videoyu alayım Yayınlıyayım valla yılın amatör videosu ödülü bekliyoruz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Objektif'in eklediği 3. resimin sağ alt köşesinde Ak Sultanlar Sancağı var.
İşte oradaydık. Meşaleleri yakmıştık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Gençlik Şölenimiz Gerçekleşti...
![]() Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleşen 8. Gençlik şölenimiz 17 Mayıs 2009 tarihinde coşkuyla kutlandı. ![]() Açılış konuşmasını Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih ŞAHİN’in yaptığı şölenimize, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, eşi Emine ERDOĞAN, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Devlet Bakanı Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milletvekilleri Özlem Türköne, Ünal Kacır, Abdullah Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babucçu ve ilçe belediye başkanları katıldı. Ayrıca şölenimize yurtdışından çeşitli Ülkelerden gelen 80’den fazla yabancı konuğumuz katıldı. ![]() İstanbul İnönü Stadyumunda Muhteşem bir atmosferde 81 İlimizden gelen 30.000’den fazla gencimiz, Murat KEKİLLİ, Uğur IŞILAK ve Zara’nın muhteşem konserleriyle coşkulu bir akşam geçirdiler. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|