AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-18-2009, 20:08   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Memur maaşları yüzde elli kesiliyor


Hükümet yaşanan krize karşı önlem olarak memur maaşlarında yarı yarıya indirime gidiyor.

Macaristan Başbakanı Bajnai, herkesin fedakarlık yapmasını istedi... Dünyanın en az kazanan başbakanı olarak tarihe geçen Macaristan Başbakanı Gordon Bajnai, hazinesinden, devlette çalışan tüm üst düzey görevlilerinin maaşlarının yüzde 50 indirilmesini istedi.

Geçtiğimiz hafta sonu başbakanlık maaşı olan 7 bin doları hazineye iade ederek sadece sembolik olarak 1 forint'e çalışacağını açıklayan Macaristan Başbakanı Gordon Bajnai, krizden kurtulabilmek için herkesin fedakârlıkta bulunması gerektiğini söyledi.

Resmi devlet şirketlerindeki müdürlerin, yönetim kurulu üyelerinin aylık maaşlarının yarı yarıya indirilmesini isteyen Macar Başbakan, kabinesindeki bakanların maaşlarında da yüzde 15'lik bir indirime gideceğini açıkladı.

Macar Başbakan, ülkede yaşanan kriz ortamında üst düzey yöneticilerinin halka dayanışmanın örneklerini vermesi gerektiğini, yurt dışına göreve gidecek devlet çalışanlarının ve siyasetçilerinin de harcırahlarının yüzde 50 indirileceğini söyledi.


Kaynak: cafesiyaset

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi