AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-21-2009, 19:08   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Erdoğan Hollywood yıldızlarıyla
Başbakan Erdoğan, Hollywood yıldızlarıyla açılışta

ANTALYA'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hollywood yıldızlarıyla birlikte 23 Mayıs Cumartesi günü açılacak. Açılışa dünyanın en ünlü fotomodel, manken ve sinema sanatçıları katılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Hollywood'un ünlü yıldızları, Cumartesi günü Antalya'nın Kundu Sahilindeki Mardan Palace Oteli'nde buluşacak. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un yaklaşık 1.4 milyar dolara mal olan 5 yıldızlı otelinin açılışında Erdoğan'a Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay eşlik edecek. `Akdeniz'in en lüks oteli' sloganıyla hizmete açılacak Mardan Palace'nin açılış galasında dünyaca ünlü yıldızlar Mariah Carey, Monica Belluci, Sharon Stone, Seal, Tom Jones ve Richard Gere'ın bulunacağı açıklandı. Her türlü konfora sahip otelin açılışına yaklaşık 600 özel davetlinin katılması bekleniyor.

Cumartesi günü AST Grup Başkanı Telman İsmailov, Mardan Palace Balo Salonu'nda saat 13.30'da Hollywood yıldızlarıyla birlikte basın toplantısı yapacak. Davetliler ise saat 19.00'da kırmızı halıdan yürüyerek geçit yapacak. Basın toplantısı ve kırmızı halı geçidinin basına açık olduğu, diğer bölümlerde gazetecilerin görüntü almasının yasak olduğu bildirildi. Gelecek olan konuklar nedeniyle Antalya Emniyet Müdürlüğü de olağanüstü güvenlik önlemi alınması konusunda özel bir toplantı yaptı. Açılış günü davetlilerin çok sayıda özel jetle Antalya'ya taşınacağı ve CIP Lounge'tan geçerek limuzinlerle otele taşınacakları belirtildi.

GECELİK 16 BİN EURO
Mardan Palace Genel Müdürü Cumhur Özen, AST Group'un, Türkiye'deki en önemli turizm yatırımı olan otelin 180 bin metrekarelik alanda konumlandığını ve İstanbul'un tarihi yapılarından esinlenilerek inşa edildiğini söyledi. Otelde 16 bin metrekarelik havuz bulunduğunu kaydeden Özen, oda- kahvaltı veya yarım pansiyon uygulaması yapılacağını, fiyatların yaz aylarında 485 euro ile 16 bin euro arasında değişeceğini bildirdi.

OTELİN ÖZELLİKLERİ
16 bin metrekarelik dev havuzu, antika koltukları, kral daireleri, birbirinden ilginç yapıları ile lüks ve ihtişamlı tasarımlarıyla dikkat çeken otelde 271 standart oda, 62 üst düzey büyük oda, 16 Dolmabahçe odası, 38 Türk hamamlı oda, 41 dubleks oda, 82 junior suit, 4 kral dairesi, 2 adet özel havuzlu 600'er metrekarelik suit, 44 bahçe suiti (16'sı 170'er metrekare, 28'i 85 metrekarelik) odalar bulunuyor. Dolmabahçe Sarayı'nı andıran otelde 16 restoran ve 32 bar mevcut.

Otelin havuzu İstanbul Boğazı şeklinde inşa edildi. Avrupa yakasını temsil eden kıyısındaki binalar Ortaköy ve Arnavutköy, Asya yakasındaki binalar ise Kuleli Askeri Lisesi ve klasik Türk evlerinin mimari özelliklerini taşıyor. Havuzda ulaşım saltanat kayıklarıyla yapılıyor.


Dha

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta