![]() |
#11 |
![]() Amaçları oydu zaten ve bunu başardılar sanki azerileri temsil ediyormuş gibi geldiler zırvaladılar ve gittiler azeri halkını onların temsil ettiğine inanmıyorum nasıl zamanında biz nasıl temsil ediliyorsak öyle....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() yok ben bu dediğinize katılamıycam.. asıl karıştıran ermeni medyası.. onlar toparlamağa gelmişti..
ben o milletvekilleri samimi ve dostane buluyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() arkadaşlar nasıl ki bizim ülkemizde ergenekon varsa oralarda benzeri yapılar var azerbaycan genee türkiye dostu birülkedir aliyev ailesi dine soğuk kgb kökenli babası komünist parti genel sekreterliği yapmış düşünün artık ama ona rağmen türkiye ile azerbaycanın dostluğunu sağlamak için çalışanbir kişiydi haydar aliyev ama dini meselede maalesef zayıf komünist kökenli olduğundan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Ruslar SSCB dönemindeki parlak günleri için düğmeye bastı. Tüm kozlarını oynayacaklar. Yoksa Çin, Japonya bunları o bölgede 3. dünya ülkesi yapacak. Bu yüzden tüm hatlarıyla Rusya atağa geçecek. ABD ve İsraili her safhada tenkid edip altlarını oyacak. Azeriler vs. de o bölgede kendileri için ufak tefek alt kaynaklar diye düşünüyorlar. Yani Türkiye aynı Abdülhamid devrindeki dış siyaset gibi acayip bi 'çıkar' savaşlarına girdi. Yine denge politikasıyla yeri gelince sert yeri gelince alttan alıcı ama karşısındakine de ona karşı yol gösterici politikayla bu girdabtan mükemmel büyüklükte bir Türkiye çıkar. Ve etrafımıza baktığımızda bu Denge Politikasını apaçık şekilde görürüz. Hükümetimiz geçmiş devirleri gerçekten çok çok iyi analiz etmiş. O güçlerin hepsini bir araya getirmiş ve yola çıkmış gidiyor... Bu yüzden Abdülhamid'e oynanan oyunların aynısı bu devirde AK Parti'ye karşı oynanıyor. Hamid sultan tek başına 33 yıl didinmişti onlarla. Bu sefer hem O'nun hem Fevzi Çakmak'ın, hem Kazım Karabekir'in, hem Menderes'in, ve hemde Özal'ın ruhu ve gücünün birleştiği AK Dönemde daha da fazla didinip o layinlerin sırtını yere getireceğiz. Hem Tarihin Tekerrürüne şahit oluyoruz hem de Türkiye'nin o hayalindeki "Tekrar Süper Güç" arzusunu adım adım yeri geliyor milim milim GERÇEĞE DÖNÜŞMESİNE TANIK OLUYORUZ. Tarihe geçiyoruz.. Tarihe gidiyoruz!. . . Allah yolumuzu açık eylesin Hilal ve Yıldız olarak.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|