AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzon Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Trabzon'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 05-22-2009, 03:10   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart 61 Projeye Start Verildi

Açı Dershaneleri’nin Görele Şubesi’nin açılışına katılan Devlet Bakanı Faruk Özak, bölgenin geleceği hakkında önemli ipuçları verdi.

ÖZAK: “Dünyada yaşanan küresel ısınmada Türkiye’de en talihli yer Karadeniz. Birkaç sene sonra herkes Karadeniz’e gelmek isteyecek, herkesin gözü Karadeniz’de. Karadeniz turizme hazır olsun. Ordu’dan Artvin’e Karadeniz turizm mastır planı hazırlıyoruz.”
[FONT=`Verdana`][/FONT]
ÖZAK: “Burada çok önemli derecede petrol ve doğalgaz rezervleri var. Bunların raporları Bakanlar Kurulu’na sunuldu ve görüşüldü. İnşallah 2023 yılından itibaren enerjiye para vermeyeceğiz.”
[FONT=`Verdana`][/FONT]
[FONT=`Verdana`]Açı Dershaneleri’nin Görele şubesi dün Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın katıldığı törenle açıldı. Törene AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, Açı Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uysal ve çok sayıda vatandaş katıldı. [/FONT]
[FONT=`Verdana`][/FONT]
[FONT=`Verdana`]Törende söz alan Açı Dershaneleri Bölge Müdürü Murat Çakır Eğitimin uzun soluklu bir yarış olduğunu belirterek, “Bizler, bize teslim edilen çocuklarımızı bir üst okullara başarıyla yetiştirip hazırlayabilirsek bu çocuklarımız bölgemize faydalı olacak birer birey olarak geri dönecekler” dedi. [/FONT]
[FONT=`Verdana`][/FONT]
[FONT=`Verdana`]Karadeniz Bölgesi’nde eğitim adına bir adım attıklarında sevinçten havaya uçtuklarını belirten Açı Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uysal ise Türkiye’nin kalkınmasında eğitimin önemine dikkat çekti. 4 arkadaş olarak Açı Dershanesi’ni kurduklarında ‘işimizi iyi yapacağız’ dediklerini belirten Uysal, “Bugün geldiğimiz noktada Allah’a şükürler olsun 60 şubemiz var. Türkiye’de bir eğitim markası odluk. Allah bizim başımızdan Sayın Faruk Özak gibi bakanlarımızı, yöneticilerimizi eksik etmesin” diye konuştu.[/FONT]

Taka

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-22-2009, 03:22   #2
Kullanıcı Adı
zefyhr
oldum olası paralı eğitim kurumlarından hazzetmem
zefyhr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)