![]() |
#1 |
![]() Türkan Saylan'ın ölümü üzerine bazı meday kuruluşları acıtasyon üzerinden bu kadar baskıyı kaldıramadık diye dillendirecekleri...her seferde Ergenekon soruşturmasına atıfta bulunmaktan kendilerini alamayacaklar.Ellerine bulunmaz bir fırsat geçti..Bizi zorlu bir süreç belkiyor diye düşünüyorum.
Bir ata sözü var... Kör ölür badem gözlü olur..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben Türkan Saylanın Cenazesi İçin 19 Mayısı Beklediler.Provakasyon Amaçlı Ama Avuçlarını Yaladılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ergenekon ve Türkan Saylan ilişkisi artık kapanmıştır.
Ergenekon'un Türkan Saylan ile özel ilgisi bulunmamaktadır. Asıl amaç ÇYDD'nin faaliyetlerini ve usülsüzlüklerini incelemektir. Türkan Saylan yokken de bu faaliyetler incelenecektir. Bir yazı okumuştum bir kaç gün önce. Türkan Saylan için "Devlet'in Çağdaş sistemini" temsil ediyor denilmişti. Bunu dillendirmek, böyle bir şeyi kabul etmek bile suç kapsami içindedir. Ergenekon dediğimiz operasyonun temel amacı bu düşünceyi ortadan kaldırmaktır. Devleti, devlet görevlilerinin yönetmesini sağlamaktır. Bütün bu amaçları savcılar iyi etüt etmiştir. Bu saatten sonra hiç bir şeyden etkileneceklerini tahmin etmiyorum. Medya ne kadar oyun oynarsa oynasın Devletin savcıları bildiğini yapacaktır. Bundan en ufak bir şüphe duymuyorum. Daha önceki operasyonlar teminat olarak önümüzde duruyor. Konu ultrAstribun tarafından (05-24-2009 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|