AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-24-2009, 16:46   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Doğan'ı yalan korkusu sardı!

Sahip olduğu yayın organlarının yalan haberleri kendi ortaklarını bile çileden çıkartan Aydın Doğan'ı sonunda "yalan" korkusu sardı. Her geçen gün kamuoyunun desteğini kaybeden ve büyük darbeler yiyen Aydın Doğan, muhabirlerini uyarmak zorunda kaldı.

Doğan Grubu'nun patronu Aydın Doğan, grubun gazetecilerini uyararak "yalan ve yanlışın sonuçlarına katlanamam" dedi...

"Aman eliniz haber yaparken titresin ama bir şey için. Haberim doğru mu? Biri beni atlattı mı? Ben haberi iyi inceledim mi? Eğer haber doğruysa haber kaynaklarınız sizi yanıltmadıysa o zaman korkacak bir şey yoktur. İftiharla bunu yapabilirsiniz. Ben de gazete sahibi olarak bunun sonuçları ne olursa olsun karşılarım. Ama yalan ve yanlışın sonuçlarına katlanamam"

Milliyet gazetesinde 30. yılını dolduran Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, gecede yaptığı konuşmada, “Gazetecilerden bir tek ricam var. Aman eliniz haber yaparken titresin ama bir şey için. Haberim doğru mu? Eğer haber doğruysa o zaman korkacak bir şey yoktur. Ben de gazete sahibi olarak bunun sonuçları ne olursa olsun karşılarım” dedi.

‘Yanlışa katlanamam'

"Onun için ben buradan tekrar arkadaşlarımdan, gazetecilerden, Doğan grubunda çalışan, çalışmayan gazetecilerden bir tek ricam var. Aman eliniz haber yaparken titresin ama bir şey için. Haberim doğru mu?
Biri beni atlattı mı? Ben haberi iyi inceledim mi? Eğer haber doğruysa haber kaynaklarınız sizi yanıltmadıysa o zaman korkacak bir şey yoktur. İftiharla bunu yapabilirsiniz. Ben de gazete sahibi olarak bunun sonuçları ne olursa olsun karşılarım. Ama yalan ve yanlışın sonuçlarına katlanamam.“ Milliyet

İŞTE DOĞAN MEDYASININ SADECE SON BİR YILDAKİ YALAN HABERLERİ

İŞTE DOĞAN'IN YALAN HABER GALERİSİ 1-TIKLAYIN

İŞTE DOĞAN'IN YALAN HABER GALERİSİ 2-TIKLAYIN

İŞTE DOĞAN'IN YALAN HABER GALERİSİ 3-TIKLAYIN

İŞTE DOĞAN'IN YALAN HABER GALERİSİ 4-TIKLAYIN

İŞTE DOĞAN'IN YALAN HABER GALERİSİ 5-TIKLAYIN

Habervaktim

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-24-2009, 16:53   #2
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Aydın doğanın kirli çamaşırlarının ortaya çıkma zamanı geldi geçti bile o kadar doyumsuzki bir ayağının çuğurda olmasına rağmen milyon dolarlar olan sermayesine sermaye katmak istiyor. Bu güne kadar çalıp çırptığı yetmiyormuş gibi gelmiş geçmiş iktidarlardan kopardığı tavizlere ve rantlara devam etmesinin sebebi medyası ve servetine güvenmesidir. Gayri meşru yollarla kaçırılan her kuruş bu milletin sırtından gasp ediliyor demektir Buna göz yuman iktidarlarda gasp edenden hiç bir farkı yok. anlaşılan bu sefer doğan sert bir kayaya çarptı. mala mülke doymayanların sonu hep böyle oluyor zaten..:utandım:
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)