AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-28-2009, 01:59   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Koca dayağından dolayı mı Vakit'e saldırdın?
Doğan Grubu'na ait CNN Türk televizyonunda ‘Medya Mahallesi' programını sunan ve daha önce Uzan Grubu'ndayken Doğan Grubu aleyhinde ‘tetikçilik' yaptığı söylenen Ayşenur Arslan'ın, Uğur Dündar için geçtiğimiz gün konuk olduğu Yeni Şafak gazetesinde Vakit'e saldırırken, 8 ay süren ilk evliliğinden de psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü ortaya çıktı.

Uğur Dündar'ın ‘Eşimin tek başına yurt dışına çıktığını ispat edin, kendimi asarım' diyerek ekranlardan Ergenekon savcılarına yönelik tehditkar sözlerinden sonra Vakit gazetesi, Dündar'ın eşinin yurt dışına tek başına defalarca çıktığını belgeli ispat etmişti. Vakit'in gazeteciliği karşısında Dündar ve Doğan Grubu'ndaki sevenleri saldırıya geçerken, Vakit'e saldıranlardan Ayşenur Arslan da ön cephede yer almıştı. Radikal gazetesinde Tarık Demirkan'ın ‘Uzan Grubu'ndayken Doğan'a karşı tetikçilik yapıyordu' dediği Arslan, daha önce Madame Figaro dergisinde yazdığı bir yazıda 8 ay süren ilk evliliğinden kocasından psikolojik ve fiziki şiddet gördüğünü yazmıştı.

Kocasından gördüğü psikolojik ve fiziki şiddetten dolayı başkalarına karşı ‘sözlü şiddet'le kendisini iyileştirmeye çalışan Arslan'a, Vakit'e neden saldırdığı ve kocasından dayak olayını sorduk..

-Sizin yöneticilik yaptığınız o dönemde, patronunuzun sipariş haberini yaptırmak isteyip de programcılar buna karşı çıkınca 'ben mahallenin o. muyum' şeklinde bir ifade sarf ettiniz mi?

-Neden bahsettiğinizi ben anlamıyorum. Pardon bir şeyi merak ettim de. Siz benim telefon numaramı nerden buldunuz? Ben özellikle kimseye vermek istememiştim de. Ben o dönemde nasıl haber yaptırılmak istendiğiyle ilgili daha önce yazılar yazdım Bakın, o dönemle ilgili haberleri Sayın Ali Kırca'ya sorarsanız daha net bilgiler alırsınız. Her nedense Yeni Şafak Gazetesini konuk aldığım programda Vakit gazetesinden söz ettim diye hedef haline geldim. Ben kerameti kendinden menkul bir insanım. Bunun ötesinde, ne biliyorlarsa yazsınlar. Şimdi bu konularla beni niye gündeme getiriyorlar ki. Ben o dönemle ilgili kalkıp bir şeyler anlatsam, bunun nereye gideceğini de bilemem. Bazı kişiler benim hakkımda tezviratlarda bulunmuştur. Bunlar yalandır.

-O dönem 'Ben mahallenin o. muyum' diye bir söz ettiniz mi?

-Bakın, o dönemle ilgili sizinle bir şey konuşmak istemiyorum ben. Size cevap vermek istemiyorum. Lütfen, konuşmak istemiyorum.

-Kocanızdan şiddet gördüğünüz için kızgınlık içinde olduğunuza dair iddialar var?

-Ben bir zamanlar 'yeryüzünde her kadın hayatında bir kere de olsa mutlaka kocasından şiddet görmüştür' diye yazdım. Birileri bu yazımı aldı ta nerelere çekti. Hatta bir şahıs 'Ayşenur Arslan beş defa evlenip boşandı' bile dedi. Bunlar külliyen yalan şeyler.

-Programınızda Vakit Gazetesini hedef göstermeniz de patron siparişi miydi?

-Benim Vakit gazetesiyle aramda neden sıkıntı olabilir. Benim programımda yaptığım eleştiri polise karşıydı. Ben polisi eleştirmiştim orada, Vakit'e bilgi verdiği için. Benim Vakit Gazetesi'ne karşı bir tavrım yok. Bakın özellikle söylüyorum, benim eleştirilerim polisin tavrınaydı, lütfen.

Habervaktim

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)