AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-28-2009, 02:24   #1
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart GALATASARAY TV UYDUDAN YAYINI KALKTI
GS TV Digiturk 75. Kanalda!

Galatasaray TV, bu gece yarısı itibarıyla Digitürk Platformu’ndan yayın hayatına devam edecek. Digitürk Platformu’nun 75. kanalından ekrana gelecek GSTV, Ağustos başında ise yeni yayın dönemine geçecek.

Galatasaray TV artık Digitürk Platformu’nda... Sarı-Kırmızı dünyanın sesi olan GS TV, 27 Mayıs Çarşamba gecesi saat 24:00’den itibaren Digitürk 75. kanaldan yayına geçecek… Bundan böyle GS TV sadece Digitürk Platformu’ndan izlenebilecek ve bu Platformun tüm ayrıcalıklarını izleyenleri ile paylaşacak.

Galatasaray Futbol takımının Turkcell Süper Lig’de oynadığı maçların tamamının tekrarı, özet görüntüleri GS TV’de yer alacak.Galatasaray’ın geçmiş yıllardaki tüm maçları, unutulmaz golleri, en heyecanlı dakikaları artık GS TV’de taraftarları ile buluşacak. Galatasaray taraftarları GS TVayrıcalığı ile Sarı-Kırmızılı dünyadan hiçbir yerde bulunamayacak özel görüntüleri, röportajları, transfer haberleri başta olmak üzere tüm yaşananları, futboldan, basketbola; voleyboldan, yüzmeye bütün branşlarından her gelişmeyi ilk olarak GS TV aracılığıyla öğrenecekler.

ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-28-2009, 02:25   #2
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
galatasaray tv türksat tv den ayrıldı, dsmarttan da ayrıldı, artık yayınlarına digitürkten devam edecek tüm gs camiasına geçmiş olsun, şimdiden itibaren gs camiasında polat istifa sesleri yükselmeye başlandı.
Alt 05-28-2009, 02:39   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Bu haberin kaynağı nedir
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-28-2009, 02:41   #4
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu haberin kaynağı nedir

bu haberin kaynağı

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/3979.php

http://www.uydusat24.eu.tt/

uydu platformlarında bu konu tartışılıyor bakın

http://www.turkeyforum.com/satforum/...56#post6022956

hatta uydudan galatasaray tv bakabilirsiniz yayın yok kaldırıldı. ;)

yoksa sizdemi şuan şoktasınız
Alt 05-28-2009, 03:06   #5
Kullanıcı Adı
Gölge
Bu fikrin mimarı hangi salaksa eğer çok tepki alacaktır buna eminim dıgıturk platformunda bildiğim kadarıyla sadece FB TV vardı şimdi de GS TV var madem GS TV'yi dıgıturk'e getirdin d-smart platformu ve turksat uydusundan neden kaldırıyorsun kardeşim senin amacın her platformda yayınlarını izleyen ve takip eden taraftarlara ulaşmak mı yoksa sadece para mı
Alt 05-28-2009, 03:11   #6
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Bu fikrin mimarı hangi salaksa eğer çok tepki alacaktır buna eminim dıgıturk platformunda bildiğim kadarıyla sadece FB TV vardı şimdi de GS TV var madem GS TV'yi dıgıturk'e getirdin d-smart platformu ve turksat uydusundan neden kaldırıyorsun kardeşim senin amacın her platformda yayınlarını izleyen ve takip eden taraftarlara ulaşmak mı yoksa sadece para mı
demek ki onlara göre paraymış bak dsmarttın kurmuş olduğu gs tv dsmartın elinden de uçmuş oldu artık digitürk pltformu maddi imkan sağlayacak gs tv ye, dediğim gibi maddi imkansızlıktan dolayı kanalın digitürke gitmiş olacağını düşünebiliyorum, ben pek fazla digitürkte fazla barınacağını zannetmiyorum en azında bir kç ay sonra tekrar geri döner yada 1 sene sonra eninde sonunda gs camiasının izlemesi için tekrar türksat uydusundan yayın yapacaktır.

Konu ATmaCA53 tarafından (05-28-2009 Saat 03:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-28-2009, 03:23   #7
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
demek ki onlara göre paraymış bak dsmarttın kurmuş olduğu gs tv dsmartın elinden de uçmuş oldu artık digitürk pltformu maddi imkan sağlayacak gs tv ye, dediğim gibi maddi imkansızlıktan dolayı kanalın digitürke gitmiş olacağını düşünebiliyorum, ben pek fazla digitürkte fazla barınacağını zannetmiyorum en azında bir kç ay sonra tekrar geri döner yada 1 sene sonra eninde sonunda gs camiasının izlemesi için tekrar türksat uydusundan yayın yapacaktır.
Gelen tepkilere dayanamayıp bu karardan vazgeçeceklerini umuyorum yoksa dediğim gibi çok saçma bir karar GS TV her yerde olsun tüm platformlarda biz bunu istiyoruz gerçi hangi takım taraftarına sorsan aynı şeyi düşünür kendi kanallarının her platformda olmasını isterler ama ben bu Adnan Polat'ı anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor
Alt 05-28-2009, 03:41   #8
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:

Gelen tepkilere dayanamayıp bu karardan vazgeçeceklerini umuyorum yoksa dediğim gibi çok saçma bir karar GS TV her yerde olsun tüm platformlarda biz bunu istiyoruz gerçi hangi takım taraftarına sorsan aynı şeyi düşünür kendi kanallarının her platformda olmasını isterler ama ben bu Adnan Polat'ı anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor
verdiğim linki inceledin ise digital forumd tepkiler şimdiden çığ gibi büyümeye başladı ama ben zannetmiyorum uyduya geleceğini dediğim gibi işler daha iyiye giderse belki bir kaç ayını veya senesini alır belki ozaman uyduya gelir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)