05-23-2009, 11:55 | #1 |
İsrail Erbakan'ı haklı çıkardı!
Filistin topraklarındaki işgal ve soykırım politikalarını yürüten İsrail, ABD Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın ‘iki devletli çözüm' önerisini kabul etmemesiyle, bir kez daha barış istemediğini ortaya koydu. ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ En yakın müttefiki ABD'nin bile önerisini reddeden ve ‘Kudüs Yahudilerindir ve bölünmeyecek' diyen İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 54. Hükümeti Başbakanı Necmettin Erbakan'ın ‘İsrail ancak güçten anlar' söylemini de haklı çıkarmış oldu. 1948'de yüz binlerce Filistinlinin sürgün edilmesiyle kurulan İsrail, 1967'de Filistin'den geriye kalan Batı Şeria ve Gazze'yi de işgal etti ve bugüne kadar hakkında Birleşmiş Milletler'de alınan ‘işgale son ver' karar ve çağrılarına rağmen, işgalden vazgeçmedi. HİÇBİR ANLAŞMAYA UYMADI Uluslar arası toplumun Filistin tarafını ikna ederek İsrail'e verdiği tavizlerle 1990'lı yılların başlarında başlatılan Madrid ve Oslo barış görüşmelerinde alınan kararları da şimdiye kadar uygulamayan İsrail, Filistin'i tamamen Yahudileştirmek amacıyla yüz binlerce Yahudi'yi Batı Şeria'ya yerleştirdi. Filistinlilerin gelecekteki başkenti Kudüs'ün doğusunu da Yahudileştiren İsrail, en son Gazze şeridinde 22 gün süren hava ve kara bombardımanıyla 1500'e yakın Filistinli'yi katletti. OBAMA'NIN ÖNERİSİNİ REDDETTİ İsrail'in bu katliamına sessiz kalan BM ve ABD başta olmak üzere batılı güçler, barış görüşmelerine yeniden başlatılması çağrısı yaptı ancak ABD'de Başkan Obama ile görüşen İsrail'in aşırı sağcı Başbakanı Benyamin Netanyahu, ‘iki devletli' çözüm önerisini kabul etmedi. Netanyahu, İsrail'e döndükten sonra Kudüs'ün statüsü ile ilgili yaptığı açıklamada Obama'nın barış planını suya düşüren bir konuşma yaptı ve “Kudüs Yahudilerin bölünemez başkentidir” dedi. ERBAKAN: “İSRAİL BARIŞ İSTEMEZ, ANCAK GÜÇTEN ANLAR” Bu açıklamasıyla işgal ve etnik temizlik politikalarının sürdürüleceği sinyalini veren İsrail Başbakanı Netanyahu, 54. Hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın ‘İsrail ancak güçten anlar' sözlerini teyit etmiş oldu. Erbakan, iki yıl önce İslam ülkelerinin büyükelçilerine verdiği bir iftar yemeğinde, İsrail'in Filistin işgali konusunda “İsrail, hiçbir zaman barışa yanaşamaz. Bu yüzden barış sözcükleri ve çabaları boşuna beyhude çabalardır. İsrail ancak güçten anlar. Onun için İslam ülkelerinin hem ekonomik anlamda hem de teknolojik alanda bir an önce işbirliğine gidip bu güce sahip olmalı. Sadece İran değil, diğer Müslüman ülkeler de nükleer teknolojiye bir an önce kavuşmalı” demişti. HABERVAKTİM.COM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-23-2009, 23:52 | #2 |
Erbakan hoca hep haklıydı ama haklı olduğu biraz zaman geçtikten sonra anlaşılıyor.
Ellerinden öpüyorum hocam. |
|
05-24-2009, 02:30 | #3 |
|
|
05-24-2009, 15:55 | #4 |
yahudi zihniyeti belli..asla barış onlar için değil..
keşke hocam haklı çıkmasaydı ama..maalesef... |
|
05-26-2009, 14:18 | #5 |
Bu millet Erbakan Hocanın kıymetini onu kaybettikten sonra anlayacak ama iş işten geçmiş olacak hakkımız da hayırlısı |
|
05-26-2009, 14:39 | #6 |
Doğruyu soyluyor ama tek kendisi sanıyor doğruyu bilen ve sanıyor ki kendisi olmazsa islam sona erecek ve kıyamet kopacak hayır efendim erbakandan çok daha güzel hizmetler veren çok değerli insanlar var Millet bunu anladı.Fakat erbakan anlayamadı!!
|
|
05-26-2009, 14:44 | #7 | |
Alıntı:
Keşke hiç yazmasaydınız. |
||
05-26-2009, 14:47 | #8 |
Katılıyorum ama Erbakan demeyelim yeni saadet yönetimi bence
|
|
05-26-2009, 14:47 | #9 |
Benimde öyle bir niyetim yok düşüncemi söyledim