AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-05-2007, 21:45   #1
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart güvenoyu aldı teşekkür etii

Güvenoyu aldı, teşekkür etti


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan 60. Cumhuriyet Hükümeti 337 oyla güvenoyu aldı. Güven oylamasına 535 milletvekili katıldı. 337 milletvekili hükümete güvenoyu verirken, 197 milletvekili red oyu kullandı. Bir oyda çekimser kullanıldı.


Meclis Genel Kurulu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan 60. cumhuriyeti hükümeti hakkında güven oylaması yapıldı.

TBMM Başkanı Köksal Toptan başkanlığından toplanan genel kurulda, Meclis Başkanlığı tezkeresinin okunmasının ardından oylamaya geçildi. Toptan'ın, güven oylamasının elektronik yolla yapılması yönündeki önerisi genel kurul tarafından kabul edilmesi üzerine oylama başladı.

Oy kullanmaları için milletvekillerine beş dakikalık süre verildi. Pusula ile oylarını kullan milletvekillerinin oylarının sayılmasının ardından güven oylaması sonucu açıklandı.

Sonuçlara göre 535 milletvekilinin 337 evet 197 ret ve 1 çekimser oy çıktı.


05 Eylül 2007, Çarşamba

 

Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2007, 00:31   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart güvenoyu aldı teşekkür etii
Hamdolsun Rabbime....
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 00:33   #3
Kullanıcı Adı
SAHILL35
Standart güvenoyu aldı teşekkür etii
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 00:34   #4
Kullanıcı Adı
tolay
Standart güvenoyu aldı teşekkür etii
vatana millete hayırlı olsun..
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi