|
![]() |
#1 |
![]() Size nasıl anlatayım bilmiyorum..Hem yanlış anladınız..(ki bunu da saygıyla karşılıyorum..çünkü; hem beni tanımıyosunuz hem de kelimeler kifayetsiz kalıyo..belki de türkçe yetersiz kalıyo..) hem de karşılıklı çay içerek konuşacak rahat bir ortamda değiliz..
Doğru söylüyosunuz.. kimse eşinden dolayı hem de 657 sayılı devlet memurluğunu tabi biri atılmaz.. atılamaz.. Amma çalıştığın kurum bu devletin ' Sal.m.n kılıcı' ise olur.. daha beteri.. kanunda Svl.Memurlar Üniforma ve silah taşımadıkları için 926 sayılı iç hizmet kanununda açıklanan sebeplerden dolayı 'Disiplin Cezaevinde ceza çekmezler' denmesine rağmen (Bu kanun benden sonra değiştirildi.. artık, ceza verilibiliyo) beni 2 ay ceza evine tıktılar 'Disiplinsiz..Adabı-ı muaşerete muagir suç işlediniz ve defalarca tekerrür ettinİZ' suçlamasıyla.. 2003 yılında İlk defa durumu Gaziantep milletvekili A.U.er'e bildirdim.. 'Beni atacaklar lütfen başka bir kuruma yatay geçişimi sağlayın' dedim.. İLGİLENMEDİLER.. 2004 yılı Kasım'nda atılır atılmaz Gönüldaşım Ak parti Genel Merkezindeki kardeşlerime Ankara'ya koştum.. İLGİLENMEDİLER.. 2005 yılında.. BÜyükşehir Belediye başkanımız K.T. beye durumu ilettim.. İLGİLENMEDİLER.. 2006 yılında İlçe bel. Başkanımız Erol K. bildirdim.. ilgilenir gibi yaptı beni teşeron bir firmanın güvenliğine yönlendirdi.. -ki sabah gazetesinn işçi ilan servisi bu ilanlarla dolu..- Sözün özü, kendi AKRABASI OLAN M.U. 'u iLKOKUL 3. sınıf terk olamsına rağmen Zabıta Müdür Yrd. yapabilyo.. sözün özü.. İLGİLENMEDİLER... Bu ara.. Hakkımı aramak için mahkemeye gittim ama nafile..4,5 yıl sonra 'Mevcut delliler 926 sayılı İç hizmet kanunu ek bendi İSTH. raporunun bilirkişi ek bendinde belirtilen konumla uyuştuğundan davanın REDDİNE..' DENDİ... Bakanların.. Milletvekillerinin çoğunun özel cep numaraları bende mevcut.. çoğuyla görüştüm.. Saadet döneminden tanıdıklarımla bile.. Elimde şu an koca bir hiç.. var İ L G İ L E N M İ Y O R L A R.... Allah rızası için şimdi bana söyleyin bu kardeşiniz ..; " XHİDAYET NE YAPSIN ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|