![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
1- Sen hiç ömründe KIZ KURAN KURSU diye bir şey duydun mu? yenir mi? içilir mi? nedir bu? 2- Sen hiç ömründe VAİZE diye bir şey duydun mu? nedir bu? beton mudur? kireç midir? meyve midir? sebze midir? 3- Diyanet İşleri Başkanlığı Bayan İrşat Ekibi diye bir şey duydun mu? İrşat ne demektir; bayan irşat ekibinde kimler yer alır? Eğer bunlaır cevaplarsan kendi sorularının cevabını da otomatikman bulmuş olursun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Asıl sorumun cevabı yok. Neden bir tane bayan imam yok ülkemiz de ayrıca o bahsettiklerin nerde ne şekilde görev alıyorlar? Hangi statüdeler? Ayrıca Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilimdalı Öğretim Üyesi Salih Akdemir, Türkiyede sosyal devlet yerine sadaka kültürünün gelişmesinin ''iğrenç'' bir durumun göstergesi olduğunu söyledi. Laik devlete bağlı Diyanet İşlerinin olamayacağını savunan Salih Akdemir, ''Diyanet İşleri ile Kuran yeniden yorumlanmalı'' diye konuştu. Salih Akdemir iç savaş tehlikesine de dikkat çekti. Belki dinci gazetelerde bu haber yoktur ama diğer bütün gazetelerde bu haber var. İsteyen de internettenbulabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Bu da bir İLAHİYAT FAKÜLTESİ hocası ne diyor iste size gereken cevap AKP liler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() cevap vereyim diye girmiştim ama süvari atına binmiş uçmuş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Okuduğum ve dinlediğim kadarıyla....
bir kişinin Şehid olabilmesi için önce müslüman olması gerekir eğer müslüman değilse zaten ağzıyla kuş tutsa YOK..... bir kişiye şehid denile bilmsei için: Allah yolunda cihad etmesi Allah için ölmesi gerekir Devası olmayan hastalıktan ölen müslümanlarda şehid sayılır Allah için bir iş yapmaya çalışır ve o ylda ölürsede şehid sayılır islam alimleri bunları çoğaltmıştır belli koşullar çerçevesinde şehid olup olmadığı söylene bilir ama işin aslını Allah bilir sahabeden bir tanesi savşın birinde o kadar cengaver savaşmışki öldükten sonra şehid oldu demişler peygamberimiz onu cehennemde görüyorum deyince sahabesi sormuş nasıl olur ya rasülallah hepimizden daha cesur savaştı deyince peygamberimiz o Allahın rızası için değil kendi şahını için savaştıda ondan demiş..... Müslüman olan kişilerin Şehid olup olmadığını Rabbim bilir ama yani bi yerdede Göz var Nizan var.......[/quote] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Bu yapıLanLarın bizleri geçtim şehitlerimize ve şehit ailelerine saygısızlık oLduğunu düşünüyorum... Artık o kadar kolay ele alınır oldu ki şanlı bayrağımız televizyonlarda bi zamanlar semra kaynana modası vardı onun oğlu kokoin ve alkol krizinden öldüğü zaman benim olum şehit ifadeleri oldu tabutuna bayrağımızı örtmeye kalktı sonradan durumu özür dileyerek toparlamaya çalışsada burda da görüyoruz ki bırakın ünlü ve göz önünde olan birini artık bir iki televizyona çıkmış herkez şehit muamelesi mi görücek çok düşündürücüdür. Ayrıca Türkan Saylandan bahsediyoruz ki ; Türklere cani barbar demiş , Osmanlıyı her sözünde kötülemiş , çocuklar namaz kılmasın bale yapsın demiş vs.. Çok yazık gerçekten çok birisinin bunlara dur demesi gerekiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
|
|