Alıntı:
Denklem Nickli Üyeden Alıntı
Bana bak gereksiz yaratık. Haddini ve sevşiyeni bilde konuş. Daha çoluk çocksun. Yaşın 21. Ahmet Necdet SEZER senin askerlik arkadaşın değil bu bir. İkincisdi başkaları RTE AKP demesine bile terbiyesizlik diyorsunuz ama sizler, bu ülkerde Cumhurbaşkanlığı yapmış birine nasıl hitab edoiyorsun? İlk önce üslubunu düzelt oldu mu? Tabi size göre öyle. AKP'nin her yasasına onayı veren o. Ama Sayın SEZER onaylamıyordu bu da sizi kudurtuyordu sinirden. Çünkü o dönemde yandaş takımınızı toplayamıyordunuz. Şimdi AKP NOTERİ nizle tabikide gurur duyacaksınız. Nasıl Gülü meclis seçmedi. Meclisteki çoğunluğunuza güvenerek Gül'ü Cumhurbaşkanı yaptınız. Tekrar diyorum. Haddini bileceksin ve SEZER hakkında doğru konuşacaksın. ğer konuşmuyorsan, başkalarının da AKP demesine RTE demesine ses çıkartmayacaksınız.
|
Kusra bakmayın ama her yerde Ak Parti'li yöneticilere askerlik arkadaşı gibi davranan sizlersiniz. Ayrıca sorarım, Sezer ne kadar tarafsızdı? Ciddi anlamda bir cevap verin bana çünkü merak ediyorum, onun tarafsız olduğuna inanan insanlar hala var mı diye. Anayasa Mahkemesi konusuna girmek bile istemiyorum, resmen yeni bir siyasi parti olarak ortaya çıktılar zaten.