AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-14-2009, 07:52   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kazada zehir şüphesi

Vakit’in ulaştığı Adli Tıp raporuna göre; Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopterdeki herkeste ‘TAM’ ve ‘TAM’a yakın akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi. Helikopterde bulunanlara yola çıkmadan önce, yolda yemeleri için dürüm paketlendiğinin belirlenmesi, kazazedelerin zehirlenmiş olabileceği şüphesini gündeme getirdi.
İŞTE GÜNDEMİ SARSACAK ŞOK BELGELER












ADLİ TIP RAPORU ŞÜPHELERİ ARTIRDI
NTV Yurt Haber Servisi’nin, 60'ı kazadan önce olmak üzere İsmail Güneş'i toplam 113 defa aramış olmasının sır perdesi tam olarak aralanmazken şimdi de Vakit’in ele geçirdiği adli tıp raporundaki veriler yeni şüpheleri ortaya çıkardı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN HEPSİ TAM’A YAKIN AKUT KORONER
Adli Tıp’ın raporuna göre kazada hayatını kaybedenlerin hepsinde TAM’a yakın akut koroner damar tıkanıklığı tespit edilmesi yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

DR. ASLANOĞLU: YEMEKLERE ZEHİR KATILMIŞ OLABİLİR
Konuyla ilgili Vakit’e açıklamalarda bulunan Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun beyin cerrahı olan bacanağı Dr. Rafet Aslanoğlu kazadan önce helikopterde bulunanlara program sıkışıklığından dolayı paket yemek verildiğini ve yemekte zehir olabileceğini iddia ederek, “Adli tıp raporunda, helikopterdeki herkeste TAM’a yakın akut koroner damar tıkanıklığı tespit edildi. Bu bir tesadüf olamaz. 30 yaşlarında olan İHA muhabiri İsmail Güneş’te TAM’a yakın akut koroner damar tıkanıklığı var. Muhsin Bey'de de var. Bu hiç normal bir durum değil. Bunun böyle olması mümkün değil. Yemekte ilaç olma ihtimali var. Bu ilaç zehir olabilir" dedi.

“BU BİR TESADÜF OLAMAZ!”
Aynı zamanda akrabalık ilişkisi nedeniyle Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığını da yakın takip ettiğini belirten Dr. Rafet Aslanoğlu, "Yiyeceklerde ilaç olabilir mi diye de düşünüyoruz. İlaçtan kastımız bir zehirdir. Yemeğin içine konmuş olabilir. Üstelik Muhsin Bey benim bacanağımdır. Onun sağlığını yakından takip ediyordum. Check-up'ları ben yapardım. Kalbi ve damarları ile ilgili hiçbir sorunu yoktu. Üstelik pilot dâhil 6 kişinin tamamında da bu çıktı. Yani 30-35 yaşlarındaki muhabirde de yüzde TAM’a yakın damar tıkanıklığı çıktı diğerlerinde de. Bu bir tesadüf olamaz. Bu hiç normal değil" diye konuştu.

“KAYSERİ VALİSİ GERÇEKLERİ AÇIKLASIN”
Kaza haberi duyulduktan sonra yoğun bir bilgi kirliliği yaşanmış, Merhum Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının kaza mahalline günler sonra ulaşılabilmişti. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici’yi kaza duyulur duyulmaz aradığını söyledi. Özdağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, jandarma istihbarattan bir bilgi geldiğini, Muhsin Bey’in yaşadığını ancak bazı kırıkların olduğunu, bir ambulansla Kayseri’ye doğru hareket edildiğini bana aktardı. O gün verilen bilgiler çok önemli. Kayseri Valisi benim yakın arkadaşım. Vali Bey ile telefon konuşmamızda, ‘Bana gelen habere göre Yazıcıoğlu yaşıyormuş ancak yaralıymış. Ambulans hareket etmiş. Kayseri’ye geliyorlar bu bilgileri bana jandarma istihbarat verdi’ şeklinde konuşmuştu sonra ifade değiştirdi. ‘Emniyetten geldi’ dedi. Bu durumun açığa kavuşturulması çok önemli. Vali bey çıksın gerçekleri açıklasın” dedi.

“BEŞİR ATALAY GERÇEKLERİ NEDEN GİZLİYOR?”
TBMM’de kurulan komisyona kendisinin de çağrılması gerektiğini belirten Özdağ, “Komisyona ben neden çağrılmıyorum? O gün Vali Bey’le ben görüştüm. Niçin Beşir Atalay, ‘Vali bey bu bilgiyi vermemiştir. Vali Bey’e bilgi gelmemiştir’ diyor. Beşir Atalay gerçekleri neden saklıyor? Bu konu çok önemli bir konu. Olayın aydınlanması için Vali Bey’in mutlaka gerçekleri açıklaması gerekir. Ancak İçişleri Bakanı Beşir Atalay gerçekleri saklıyor. Ben hafızama güvenirim. O gün Vali Bey bana, ‘Jandarma istihbarattan bilgi geldiğini açıkladı’. Vali Bey gelsin komisyona gerçekleri anlatsın” şeklinde konuştu.

Vakit’in ulaştığı Adlî Tıp Raporu’na göre; Erhan Üstündağ’da olduğu gibi helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin hepsinde TAM ve TAM’a yakın akut koroner damar tıkanıklığı tespiti yapıldı.



Habervaktim.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım