AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2009, 20:24   #1
Kullanıcı Adı
NS
Unhappy Ve Hasan ŞAŞ Futbolu Bıraktı.....

Hasan Şaş futbolu bıraktı

1998 yılında geldiği Galatasaray'da 11 sene aralıksız forma giyen Hasan Şaş, futbolu bırakma kararı aldı.Sarı-kırmızılı takımda uefa kupası'nı kazanan kadrodan geriye kalan tek isim olan Hasan Şaş, geçtiğimiz günlerde UEFA Kupası için düzenlenen geceye katılmamıştı.

Geride kalan sezonun ikinci yarısında Bülent Korkmaz tarafından oyunun son bölümlerinde oyuna alındığı için tribünlerin tepkisine maruz kalan deneyimli futbolcu, yönetimin de sezon sonunda sözleşmesini yenilememesi üzerine profesyonel kariyerine veda etti.

Adana'da ailesiyle görüşen ve kararını paylaşan 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediği için Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri de reddetti.

1998 yılında yılında Ankaragücü'nden Galatasaray'a transfer olan Hasan Şaş, sarı-kırmızılı takımın Avrupa kupalarındaki birçok maçında kritik golleriyle takımını galibiyete taşıyan isimlerden olmuştu.

Real Madrid, Milan, Bologna gibi kulüplerin ağlarını havalandıran Hasan, 2002 Dünya Kupası'nda da Türk Milli Takımı’nın yıldızı olmuştu.

2006 yılında kazanılan şampiyonluğun sembolü olarak gösterilen deneyimli futbolcunun, bundan sonraki kariyerine antrneör ya da yorumcu olarak devam etmesi bekleniyor.

NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-13-2009, 20:42   #2
Kullanıcı Adı
....tuğbA.....
hakkında hayırlısı olsun keşke bırakmasaydı.....
....tuğbA..... isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2009, 22:54   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Verdiği emekler için teşekkür ederiz. Sağolsun varolsun, yeni hayatında üstün başarılar dilerim.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2009, 23:08   #4
Kullanıcı Adı
Al@@tt!n
yönetim Hasan Şaş a özellikle son zamanlarda çok büyük vefasızlıklar gösterdi. böyle gitmesini beklemezdim ama bu karar hakkında hayırlı olur inş.
Al@@tt!n isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2009, 23:34   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Al@@tt!n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yönetim Hasan Şaş a özellikle son zamanlarda çok büyük vefasızlıklar gösterdi. böyle gitmesini beklemezdim ama bu karar hakkında hayırlı olur inş.
Katılıyorum.

GS YÖnetimi futbolculara vefasızlık yapıyor, bu konuda yönetimi kınıyorum.

GSye hizmet eden insanlara sahip çıkılmalı, güzel bir jubile ile uğurlanmalılar.

Hasan şaş da bunu hak eden insanlardan biriydi.

İnşaallah yönetim akıllanır da vefa diye bir şeyin olduğunu hatırlar.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2009, 09:44   #6
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Galatasaray'a büyük emeği geçti,hakkında hayırlısı olur inşAllah...

.........
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2009, 10:05   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Al@@tt!n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Malesef.....
Bizim takımımızın en büyük hatası bu eski futbolcularına vefa denen bi kelimeyi kullanmıyorlar bile....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)