06-22-2009, 12:09 | #1 |
Uzaktan yürümez(daum)
.Bahçe yönetiminin "Aragones defterini kapatıyoruz" müjdesini verdiği Daum, Türkiye'ye gelmek için can atıyor.
Daum sonunda bavullarını hazırlıyor. Aragones ile sözleşme feshedilemediği için açıklanamayan Daum'a yönetim, "Önümüzdeki hafta Aragones ile yollar ayrılacak" müjdesini verdi. Bu habere çok sevinen Alman çalıştırıcı, "Uzaktan kumanda ile işler kolay yürümüyor. Dönmek için sabırsızlanıyorum" dedi. Alman hocanın 27 Haziran'da Türkiye'ye geleceği ve aynı gün imza atacağı belirtiliyor. Yönetim ve Sportif Direktör Aykut Kocaman ile kamp programına da son şeklini verecek Daum'un 27'sinde teknik heyetini de basına tanıtması bekleniyor. Aynı gün imzanın gecikmesinin nedenlerini de anlatacak.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-22-2009, 12:10 | #2 |
Poulsen sıkıntısı
Fenerbahçe'nin, Juventus'tan kadrosuna katmak istediği Christian Poulsen, bir türlü ikna olmuyor. İtalyan kulübünün, eğer Fenerbahçe'ye gitmezse yedek bırakacağını söylediği Danimarkalı, şu anda sessizliğini koruyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği 30 yaşındaki orta saha için Alman ve İspanyol kulüpleri de girişimlerini sürdürüyor.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|