06-22-2009, 12:45 | #1 |
Vah Sneijder vah
La Liga takımlarından Real Madrid'den kopma noktasında olan Wesley Sneijder, Madrid'den ayrılmak istemediğini söyledi.
Tottenham ve Arsenal'in yakından ilgilendiği Hollandalı oyuncu, "Ben, Real Madrid'de kalmak istiyorum ancak benimle şu ana kadar kimse konuşmadı. Yeni sezon öncesi ben de ne yapacağımı bilirsem, herkes için çok daha iyi olur." şekline bir açıklama yaparak Real Madrid'e olan kızgınlığını dile getirdi. KAKA VE RONALDO İLE OYNAMAK İSTİYOR Kaka ve Ronaldo ile oynamanın kendisine gurur vereceğini ifade eden Sneijder, "Real Madrid, bu sezon Perez ile birlikte çok iddialı bir kadro kuruyor. Kaka ve Ronaldo transfer edildi. Belki de bir kaç hafta içerisinde Ribery de Madrid'e gelecek. Bu oyuncularla aynı takımda oynamak her futbolcuya keyif verir." dedi. Öte yandan Wesley Sneijder'ın menajeri de Hollanda basınına yaptığı açıklamada Hollandalı yıldızın Real Madrid'den ayrılmak için görüşmediğini ve böyle bir şeyi düşünmediklerini belirtti. PEREZ, HOLLANDALI İSTEMİYOR Milan'dan Kaka'yı ve Manchester United'dan da Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan ve bu iki oyuncu için yaklaşık 250 milyon Euro harcayan Real Madrid'de başkan Florentina Perez'in takımdaki Hollandalı egemenliğine son vermek için önemli yıldızlarını da satmak konusunda kararlı olduğunu söyleniyor. İspanya basını Wesley Sneijder'in yanı sıra Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Klass-Jan Huntelaar, Wesley Rafael van der Vaart ve Ryston Drenthe gibi Hollandalı futbolcuların da Florentina Perez tarafından satışa koyulacağını ileri sürdü. TOPLAM 108 MILYON AVRO Real Madrid'e gelmeden önce Avrupa transfer piyasasının yıldızları olan Hollandalı oyuncular, şu anda adeta bir köşeye atımış gibi. Arjen Robben'e 36 milyon avro, Wesley Sneijder'e 25 milyon avo, Klass Jun Huntelaar'a 20 milyon avro, Van der Vaart'a 13 milyon avro ve Ryston Drenthe'ye 14 milyon avro veren Real Madrid, bu beş oyuncuya toplamda 108 milyon avro ödedi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|