![]() |
#1 |
![]() Real Betis’e gittikten sonra bile Fenerbahçe’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aurelio geri dönmek için gün sayıyor... Yeşil-Beyazlı ekibin küme düşmesiyle ayrılma kararını kesinleştiren milli oyuncunun, takım arkadaşlarını arayarak döneceğinin müjdesini verdiği öğrenildi. Brezilya asıllı futbolcunun, iki kaptan Alex de Souza ve Semih Şentürk ile sürekli telefon görüşmesi yaparak, transferi hakkında bilgi verdiği belirtildi.
‘Betis anlayış gösterecektir’ Aurelio’nun bu ikiliye “Bonservisimi bedelsiz almak için gereken girişimleri yapıyorum. Fenerbahçe taraftarını ve İstanbul’u çok özledim. Ayrılarak nasıl bir hata yaptığımın şimdi farkına vardım. Real Betis yönetiminin bana anlayış göstereceğini sanıyorum. Tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyeceğim günler çok yakındır. En kısa zamanda aranıza katılmayı planlıyorum” diye konuştuğu kaydedildi. Teknik direktör Christoph Daum’un da Mehmet Aurelio’nun dönüşünü çok istediği ve Fenerbahçe Yönetimi’nin bu transferi bitirmek için kolları sıvadağı bildirildi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() İnanmam bunlara neden gelsin ki (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Küme düşecek takımı ve hala fenerbahce ile fifalık bundan dolayı hıcbır takım talepte bulunmaz aynı zamanda bu adam bir menejar kurbanı ve fenerbahçe ile arasında çok güzel bir duygu bağı var bence bonservisini alabilirse gelecektir.Alamazsa aziz yıldırım bonservisini alırsa alırız yoksa bonservisine asla para vermeyiz.. demişti roportajında zaten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence gelmez..
Gitmek istemeseydi gitmezdi..Birkaçyıl sonra belki gelir. Ki o zaman da hiç gelmesin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() anlamadın renkdaşım sen beni bu adam tam bir yanlış anlaşılma kurbanı ve hatalı durumda hatasınında farkında ve onun tuncaydan farkı yok oda tuncay kadar fenerli anlatabildim inşallah kendimi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() Ben inanmıyorum samimiyetine.. Tuncay yurtdışında oynamak istediğini söyledi ve gitti..İtirazımız yok.. Aurelio için de aynı şey geçerli..Ama o Tuncay gibi Fenerbahçeli olamaz.. Yani gelirse de Fener i çok sevdiğinden deil kendi çıkarları için gelir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu konuda haklısın diyeceğim yok ama renkdaşım bence gelecek..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gelirse itirazımız yok..Çünkü iyi bir oyuncu şahsen memnun olurum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |