AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-22-2009, 23:50   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart 'Fırsat bulsalar Erdoğan'ın işini bitirirler'


AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Özal ve Ecevit örneğini verdi: Fırsat bulsalar Başbakan'ın da işini bitirecekler


AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eski Başbakanlardan Bülent Ecevit örneğini vererek, “Başbakan da bugün çok seri korunuyor. Ama fırsat bulsalar onun da işini bitirecekler” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi İmam Hatip Lisesi mezunları, okulda düzenlenen pilav gününde bir araya geldi. Burada konuşan Fazlı Erdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak, İmam Hatip Liseleri’nin Türkiye için çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Önemli olanın, okuldan mezun olduktan sonra araziye çıkıldığında, hayata atıldığında dik durabilmek olduğunu belirten Erdoğan, “Bakın rahmetli Özal, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Bu memlekette Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı yaptı. Ama kendi kongresinde vurulmak istendi. Ve yaralandı. Kalktı, tekrar görevine devam etti. Onu vuran kişiyi araştırdı, sordu, soruşturdu. Vurmak isteyen kişileri buldu. Vuran kişiye; ‘Benim seninle işim yok ve bu işin derinlemesine de gitmeye gerek yok’ dedi, üzerini kapattı. Evet, kendisinin ölüm hatırası ile ilgili tereddütler vardı, saçından bir tel aldılar, laboratuvara gönderdiler. O da orada kayboldu, onun da üzeri örtüldü” dedi.

Ecevit’in de hastalandığını, çok zor günler yaşadığını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti: “Sıkıntılı bir dönemdeydik, bir hastaneye kaldırıldı. O hastanede bir telefon geldi Rahşan Hanım’a. ‘Kocanı buradan kurtar, onun durumu felakete gidiyor.’ Hemşiresini bile yanına almadan kocasını aldı, evine götürdü. Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı’ydı, evinde istirahata çekildi. O da bir süre sonra ayağa kalktı. 2 yılda sağlığına kavuştu, kendi kongresinde 2 saat 15 dakika dimdik ayakta durdu, bir takım mesajlar verdi. Daha sonra kendisini bitiremeyenler, kendi bulunduğu partiyi üçe bölerek bu işi de böyle bitirdiler.”

Günümüzde ise Türkiye’nin bir süreçten geçtiğini belirten Erdoğan, “Başbakan da bugün çok seri korunuyor. Ama ama fırsat bulsalar onun da işini bitirecekler. Buna ihtiyaçları var mı? Evet var. Neden? Türkiye’nin istikrarsızlığından, Türkiye’nin yorgunluğundan, Türkiye’nin açıkça sıkıntılarından birileri beslenmek istiyor. Buna milletimiz fırsat vermiyor, sivil toplum kuruluşları fırsat vermiyor. Ama her şeyin derininde bir şey olduğu gibi, bütün dünya devletlerinin derininde bir şey vardır. Ülkemizin de derininde bir şeylerin olduğunu bilmenizi istiyorum. İşte bu derinde olan şeyler bugünlerde şeffaflaşıyor. Bugünlerde her şey su yüzüne çıkıyor. Yanlış yapanın hesabı her kademede hukuk önünde verilmeye çalışılıyor” diye konuştu.


- Radikal

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım