AK Gençliğin Buluşma Noktası
Başarı Merdiveni Başarı adına herşeyi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-22-2009, 21:38   #1
Kullanıcı Adı
NS
Arrow İş garantili 18 yeni meslek
İş garantili 18 yeni meslek

Üniversite adayları için iş dünyasının en çok tercih ettiği bölümleri araştıran Para dergisi, 18 mesleğin eğitiminin verildiği okulları yazdı. İşte bu okullar...

Risk ve sözleşme yönetimi: Berlin'deki SRH Hochschule'de eğitim 2 yıl. Başvurular Eylül ve Ocak aylarında.

Su yönetimi ve yaşam bilimleri: Hollanda Hogeschool Zeeland'da 4 yıllık eğitime başvurular Temmuz'da.

Lüks yönetimi: İtalya'da Polimoda International Institute Fashion Design&Marketing'e başvuru tarihi Eylül.

Kültürel deneyim tasarımı: İtalya Domus Academy'de 1 yıllık eğitim veriliyor. Başvurular Temmuz'da.

Küresel yönetim: Macaristan Central European University'de 4 yıllık eğitim için başvurular Temmuz'da.

Teknoloji yönetimi: Londra, Atina, Barselona ve Şam'da olan European University'de eğitim 3 yıl. Başvuru Ekim, Ocak ve Mart'ta.

Süreç ve gıda teknolojisi: Hollanda The Hague University'de 3 yıllık eğitime başvuru zamanı Temmuz'da.

Emlak yönetimi: Hollanda Wittenborg University'de 3 yıllık eğitim veren okul, yılda 6 kez alım yapıyor.

Medya ve eğlence yönetimi: Hollanda Inholland University'de 3 yıllık eğitime başvurular Eylül ve Şubat'ta.

Sanat-teknoloji: Hollanda Saxion University'de 4 yıllık eğitime başvuru Temmuz'da.

Moda perakendeciliği: İtalya Polimoda International Fashion Design&Marketing'de 1 yıllık eğitim başvurusu bu ay.

Multimedya iletişim tasarımı: İtalya'daki Nuova Accademia di Belle Arti Milano'da eğitim 2 yıl. Son başvuru tarihi 30 Eylül.

Çevre çalışmaları: İtalya Florence University of Arts'a başvuru Ekim, Şubat ve Haziran'da. Eğitim süresi 1 yıl.

Görsel sanatlar ve küratörlük: İtalya'daki Nuova Accademia di Belle Arti milano'da eğitim 2 yıl. Başvuru Eylül'de bitiyor.

Tasarım yönetimi: İtalya Domus Academy'de 1 yıllık eğitime başvuru 30 Haziran'da.

Video medya dizayn: İtalya Instituto Superiore di Design di Nipoli'de eğitim 3 yıl. Son başvuru 5 Eylül.

Konuk ve mutfak yönetimi: İsviçre Business&Hotel Management School'da eğitim 1 yıl. Başvuru Kasım'da.

Kurumsal kimlik: İtalya Instituto Superiore di Design di Nipoli'de 1 yıllık eğitime başvuru Eylül'de.

takvim

NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-23-2009, 13:37   #2
Kullanıcı Adı
xhidayet
Ben Teoloğum ama mihmandarlık yapıyorum..
Bu 'Gelecek' DEKİ işi benimseyecek insanları da..fabrika işçiliğinden, gemi kaynakçılığından başka bir iş bekliyorsa ben de saçlarımı sıfıra vururum...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2009, 13:47   #3
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
Gümrük işletme içinde yerel yönetimler içinde iyi diyorlar yani gelecek var diyorlar siz bu konuda ne düşünyorsunuz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)