09-07-2007, 21:04 | #1 |
Bu Felaketi İzah Edecek Kelimem Yok
Almanya'ya beklenmedik bir skorla boyun eğen A Milli Basketbol Takımımız’ın antrenörü Bogdan Tanjevic, felaket bir sonuca imza attıklarını ve bunu açıklamakta zorlandığını söyledi.
Tanjevic, "Bu felaketi izah edecek bir kelime bulamıyorum. Ben çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Ancak, şampiyonada oynadığımız iki maçta da bir şey yapamadık. Maç bitiminde soyunma odasına gittiğimde, oyuncularıma hiç bir şey söylemedim. Şimdi gidip uyusunlar ve yarınki (bugün) Çek Cumhuriyeti maçına kadar kendilerini toplasınlar. Kazanmak zorunda olduğumu bir mücadeleye çıkacaklar" dedi. Moraller sıfır Çek Cumhuriyeti’ni yenerek yola devam etmek istediklerini de vurgulayan Tanjevic, "Bu kötü oyunu bir daha tekrarlamayız. Atletik olarak 45 gün mükemmel bir şekilde hazırlandık. Ama kafa olarak bunu başardığımızı söyleyemeyiz. Her şey zaten ortada. Özür diliyoruz, bunları telafi edeceğiz" diye konuştu. Milli oyuncularımızın ağzını farklı yenilgi sonrası bıçak açmazken, basın toplantısına katılan Hakan Demirel ise, "Ne savunma, ne de hücum yapabildik. Çok kötüydük" dedi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|