AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-24-2009, 23:09   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Çolakkadı: Gerekirse Albay Çiçek sorgulanır

İstanbul Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı, ihtiyaç duyulması halinde Albay Dursun Çiçek'in sorlunabileceğini söyledi.

Genelkurmay Askeri Savcılığı'nın 'İrtica İle Mücadele Planı' belgesiyle ilgili 'Genelkurmay'da hazırlanmadı' açıklamasının ardından, İstanbul Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı bir açıklama yaptı.

Çolakkadı, İstanbul Adliyesi'nde Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılarla yaptığı toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başsavcı Vekili, Albay Dursun Çiçek'le ilgili olarak, "Savcılık ihtiyaç duyduğu an ifadesini alır" derken, "Askeri Savcılık'tan gelen dosya inceledikten ve deliller toplandıktan sonra gereken karar alınır" şeklinde konuştu.

"ADLİ TIP RAPORU HENÜZ BİZE ULAŞMADI"

Belgedeki imzanın gerçek olup olmadığı konusuna da değinen Çolakkadı, Emniyet ve Jandarma'nın kriminal raporlarının kendilerine ulaştığını ancak savcılık tarafından Adli Tıp'a gönderilen örneklerin sonucunun halen beklendiğini belirtti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı, Taraf gazetesinde bir süre önce yayımlanan ''irtica ile mücadele eylem planı'' belgesine ilişkin Adli Tıp raporunun henüz kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Çolakkadı, soruşturmayı yürüten savcılarla bu karara yönelik değil, gelen raporlarla ilgili bilgi almak için bir toplantı yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Ajanslar

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi