AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-23-2009, 15:23   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Denizi olmayan Eskişehir'e plaj yaptı GALERİ
Denizi olmayan Eskişehir'in artık açık olimpik havuzu ve yüzlerce vatandaşın aynı anda güneşlenebileceği kumsalı olan yapay plajı oldu. İşte o havuz ve plajı...

23 Temmuz 2009 14:25

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, açılışta yaptığı konuşmada, yaklaşık 10 yıl önce Porsuk Çayı'ndaki kirliliğin kentin en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.
BÜYÜKERŞEN: ÖVÜNÜYORUM

Uzun zamandır temiz ve bakımlı bir Porsuk Çayı hayal ettiğini ifade eden Büyükerşen, şöyle konuştu: ''Hayallerimi gerçekleştiremezsem huzursuz olurum. Porsuk Çayı'na da kısa sürede hayat verdik. Kentin en önemli değerlerinden olan Porsuk, hak ettiği görünümü kazandı. Porsuk'un 10 yıl önceki kötü görünümünü vatandaşlara unutturduğumuz için övünüyorum. Eskişehir'in adeta gerdanlığı Porsuk Çayı'na elmas bir taş ekleyeceğiz. Bozkırın ortasında açacağımız plaj ve havuzun Türkiye'de benzeri yok. Dünyada da eşine ender rastlanır.''

DSİ Bölge Müdürlüğünün kentin içinden geçen kanalların üzerini kapatma projesinin bulunduğunun iddia edildiğini belirten Büyükerşen, ''Kanallar da Porsuk Çayı gibi kentin değerlerinden. Onların tekrar betonladık ve güvenli bir hale getirdik. Bu yıl da peyzajına başlayacağız. İnşallah DSİ'nin böyle bir projesi yoktur. Böyle bir karar alınırsa başta ben olmak üzere söz konusu karara karşı çıkarız'' dedi.
Daha sonra havuzda Eskişehir İhtisas Kulübü, Anadolu Üniversitesi ve Sarar yüzme kulüplerinin katıldığı yüzme yarışması düzenlendi.
Gökmeydan Mahallesi'nde bulunan Kent Park'ın içindeki havuz ve plajda 15 soyunma kabini, yaklaşık 150 şezlong ve iki cankurtaran kulesi bulunuyor.
Havuz ile yapay plajdan yararlanmak isteyenlerden 3 lira alınmasının planlandığı öğrenildi. Saat 10.00 ile 18.00 arasında hizmet verecek havuz ve yapay plaj için gelen talebe göre müşterilerin kullanım günleri belirlenecek.

AA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-23-2009, 15:26   #2
Kullanıcı Adı
mavihayal
: evet ben teyzemlere gittiğimde yapım aşiamasındaydı .......... yapım aşamasındayken görmüştüm ama tabiki girmedim....bide plajı geçtim orda bi yer var böyle büyük bi göl yapmışlar nuh 'un gemisi şatolar falan böyle çok hoştu orası tam gezilcek bi yerdi paylaşım dedim hazır konunun altına........tskler
mavihayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 15:28   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bu adamdan böyle eserler çıkması ilginç...

Emeğine sağlık yinede...
Alt 07-23-2009, 16:01   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
tabi ki gidip görme imkanımız olmadı gazetelerden basından görüyoruz.

ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim:

Kim bu ülke için taş üstüne taş koyarsa, kim bu ülke için çalışırse, kim bu ülkenin halkının yararına bir iş yaparsa ona bravo demek gerekir, ellerini sağlık demek gerekir.

Burda da güzel bir şey yapılmışsa yapanları kutluyorum, tebrik ediyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 16:06   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Büyükerşen ve taş koymak...Bakmayın bir plaj yaptığına.Yaklaşık 3dönemdir belediye başkanlığı yapıyor Eskişehir'de.Adının karışmadığı yolsuzluk dosyası kalmadı!Bunlar yavuz hırsız!Böyle göz boyamalara karnımız tok bizim...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 16:11   #6
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Arkadaşlar 15 yıldır başkan yapa yapa plaj yaptı başka ne yaptı ?
Yolsuzluktan başka ne icraati var bu adamın.
Oylarıda bu plaj sayesinde kapmıştır.Ne yapsın oranın halkı kandırılmış işte.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 16:21   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyükerşen ve taş koymak...Bakmayın bir plaj yaptığına.Yaklaşık 3dönemdir belediye başkanlığı yapıyor Eskişehir'de.Adının karışmadığı yolsuzluk dosyası kalmadı!Bunlar yavuz hırsız!Böyle göz boyamalara karnımız tok bizim...
BİR PLAJ da olsa taş koymuş olmuyor mu

Bir de yolsuzluk dosyası varsa niye bu adam görevden alınmıyor sevgili ishak bey?

Bu kişi yolsuzluk yapıyorsa suçludur, ama onun yolsuzluk yaptığını bile bile görevden almıyorlarsa iktidar da suçludur.

ne dersiniz?

belgesiz konuşuyorsak onların seviyesine düşmezmiyiz?

(bu adamı hiç sevmem, rektörlüğünden beri hoşlaşmam, babasını da sevmezdim sütoğlan derler ya aynen öyle,, ama bir hakkı da teslim etmek gerekir diye düşünüyorum)
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 16:30   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar 15 yıldır başkan yapa yapa plaj yaptı başka ne yaptı ?
Yolsuzluktan başka ne icraati var bu adamın.
Oylarıda bu plaj sayesinde kapmıştır.Ne yapsın oranın halkı kandırılmış işte.

Doğru bulmadığımız işlerini eleştirdiğimiz kadar güzel bulduğumuz doğru bulduğumuz vs. işlerini de alkışlamak bize yakışır...
Alt 07-23-2009, 16:50   #9
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru bulmadığımız işlerini eleştirdiğimiz kadar güzel bulduğumuz doğru bulduğumuz vs. işlerini de alkışlamak bize yakışır...
Zaten bu icraatinin yanlış veya kötü olduğunu belirtmek istemedim .
Tabikide çok büyük bir başarıdır bu yapay plaj.Beğendim.
Ama ne diyorum kaç dönemdir bu kadarını da yapsın artık.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)